Vanavond op tv: nieuwe dramaserie Showtrial, lachtherapie in De Alleskunner

Vanavond op tv: nieuwe dramaserie Showtrial, lachtherapie in De Alleskunner
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 februari

Kijktip :

Vanavond gaat op NPO 2 de nieuwe dramaserie Showtrial van start. Verder onder meer een nieuwe aflevering van De Alleskunner. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 18 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Alleskunner: o.a. lachtherapie

SBS 6
20:30 uur

De laatste dertig deelnemers beginnen aan deze aflevering van De Alleskunner, waarbij na elk spel de slechtste speler afvalt. Elke aflevering zijn er tien spellen. Met nog maar dertig spellen te gaan wordt de strijd steeds fanatieker. De kandidaten gaan in lachtherapie. Het enige probleem is dat hierbij alles mag, behalve lachen. Wie zijn kaken niet op elkaar weet te houden, ligt uit het spel. Ook worden de aspirant-alleskunners getest op hun kennis van de Nederlandse taal.


Comedyfilm: Forrest Gump

Comedy Central
20:30 uur

Op Comedy Central is vanavond de filmklassieker Forrest Gump te zien. De film gaat over Forrest Gump, een simpele ziel met een laag IQ. In het begin zien we een veertje vallen en zien we Forrest die zit te wachten op een bankje voor de bus. Hij vertelt ondertussen over zijn leven aan iedereen die op het bankje komt zitten. Het verhaal gaat over doorzettingsvermogen, liefde, vriendschappen en verlies. Een levensverhaal om nooit te vergeten.


Animatiefilm: Despicable Me

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de vermakelijke animatiefilm Despicable Me uit, waarmee de Verschrikkelijke Ikkie-franchise begon. Gru, een crimineel meesterbrein zet een drietal weesmeisjes in als pionnen voor een groots plan. Hij wil de grootste roof ooit plannen: De maan stelen. Zijn plan wordt gedwarsboomd als hij met tegenzin ontdekt dat hij genegenheid voelt voor de drie kleine meisjes.


Crimedocs: Love & Hate seizoen 2

NPO 3
21:00 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de documentaireserie Love & Hate, waarin gruwelijke haatmisdrijven onder de loep worden genomen. In de eerste aflevering wordt de zaak behandeld waarin een jonge Amerikaan in Florida wordt beschuldigd van de brute door rassenhaat ingegeven moord op een minderjarige Latijns-Amerikaanse immigrant nabij Trumps exclusieve resort Mar-a-Lago in West Palm Beach.


Nieuw: Showtrial

NPO 2
23:00 uur

Vanaf vanavond is de nieuwe Britse dramaserie Showtrial elke vrijdag rond 23.10 uur te zien op NPO 2. Aan het begin van de serie verdwijnt studente Hannah Elli. Al snel leidt het onderzoek naar de steenrijke Talitha Campbell, omdat zij Hannah meerdere dreigberichten heeft gestuurd. Ze wil haar machtige familie en hun advocaten erbuiten houden en krijgt advocate Cleo Roberts toegewezen.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuwe dramaserie Showtrial, lachtherapie in De Alleskunner of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV