Vanaf deze datum is Stranger Things seizoen 4 te streamen op Netflix

Vanaf deze datum is Stranger Things seizoen 4 te streamen op Netflix
Serie online in in twee delen

Kijktip :

Het is dan eindelijk zover: Stranger Things is in aankomst! Het is niet zo gek lang meer voordat alle fans kunnen gaan genieten van de serie. Vanaf 27 mei is het eerste deel van de serie namelijk te zien op Netflix.

Lees hier welke films en series je de komende tijd nieuw op Netflix kunt streamen.

Het eerste deel zie je dus vanaf 27 mei te zien zijn op Netflix. Omdat het seizoen (net als seizoen 2) uit negen afleveringen bestaat, zullen er vijf vanaf deze datum beschikbaar zijn. De laatste vier zullen op 1 juli naar de dienst komen. Hierdoor wordt het een geduchte concurrent van Disney+ serie Obi-Wan Kenobi, die rond dezelfde data de belangrijke afleveringen releaset.

Bericht van de makers van het vierde seizoen van Stranger Things. Bron: Netflix

Seizoen 5
Ook een klein beetje slecht nieuws voor de fans van de populaire serie: logischerwijs heeft de serie niet het eeuwige leven, maar bij seizoen 5 houdt het echt op wat de avonturen in Hawkins betreft. Het vijfde en laatste seizoen heeft nog geen releasedatum, maar dat het ergens in 2023 zal zijn, is zeer aannemelijk.

Het vierde seizoen van Stranger Things is op 27 mei en 1 juli in twee delen te zien op Netflix. Bekijk hier waar je Stranger Things kunt streamen.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanaf deze datum is Stranger Things seizoen 4 te streamen op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV