Recensie: Texas Chainsaw Massacre met Leatherface in slachtfestijn na groot verlies

Recensie: Texas Chainsaw Massacre met Leatherface in slachtfestijn na groot verlies
Dood en verderf waar koppen rollen

Film :

Vanaf 18 februari is de film Texas Chainsaw Massacre te zien op Netlfix. Deze beestachtige slasherhorror begint erg sterk als sequel van de horrorklassieker uit 1974, maar laat het daarna flink varen. Lees hier de filmrecensie van Texas Chainsaw Massacre.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

The face of madness returns
Het verhaal gaat over Melody, een 25-jarige zakenvrouw uit San Francisco, neemt haar jongere tienerzus mee naar Texas op zakenreis, uit angst haar alleen achter te laten in de stad. Het duurt niet lang voordat ze voor hun leven moeten vechten tegen een oude nachtmerrie uit het verleden.

Acteur Mark Burnham speelt 'Leatherface' in de horrorfilm 'Texas Chainsaw Massacre'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 5,1

Alle oude filmklassiekers worden weer uit de kast getrokken om een comeback te maken op de streamingdienst Netflix. Zo ook deze horrorklassieker, met de meedogenloze Leatherface inclusief kettingzaag in de hoofdrol. Texas Chainsaw Massacre begint erg goed als de brute killer groot verlies moet verwerken en alle stoppen doorslaan. Als Magere Hein in alle gedaantes voorbij komt, gaat het steeds vaker mis. De cast is best in orde met de sterke jonge actrice Elsie Fisher (briljant in de film Eighth Grade) in één van de hoofdrollen. Na hevige spanning vervalt het tweede deel van de film in een over-de-top moordfestijn, dat gek genoeg op je lachspieren gaat werken. Eeuwig zonde, er had meer in kunnen zitten. 2,5 ster.

Cast
Naast Sarah Yarkin (Happy Death Day 2U) en Elsie Fisher (Eighth Grade), Nell Hudson (Outlander), Jacob Latimore (Detroit) en Mark Burnham (Reason Thirteen) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door David Blue Garcia (Blood Fest).

Vanaf 18 februari 2022 is de film Texas Chainsaw Massacre te zien op Netflix. Genre: Horror. Tijdsduur: 83 minuten.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: Texas Chainsaw Massacre met Leatherface in slachtfestijn na groot verlies of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV