Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in maart 2022

Nieuw op HBO Max: Deze films en series zijn nieuw in maart 2022
Met onder meer Peacemaker en Just Like That

Nieuws :

De winter lijkt voorbij en de lentemaanden komen er aan. Dat betekent dat alle streamingdiensten weer met hun beste titels op de proppen komen. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en series die je kunt streamen en kijken in maart 2022.

Kijktips van Gids.tv

Peacemaker (8 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
Peacemaker gelooft heilig in de mogelijkheid om wereldvrede te verwezenlijken. Hij is echter zo toegewijd aan dit goede doel, dat hij bereid is mensen te doden teneinde dit te behalen. Bekijk hier waar je vanaf 8 maart Peacemaker kunt streamen.

Kimi (8 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
Een vrouwelijke IT'er lijdt aan pleinvrees en houdt zich voortdurend op in haar apaprtement. Gedurende een routineklus stuit ze op bewijsmateriaal van een gewelddadige misdaad, waarvan ze melding maakt bij haar leidinggevende. Lees hier waar je vanaf 8 maart Kimi kunt kijken.

The Gilded Age (8 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
De jonge wees Marian Brook gaat inwonen bij haar rijke tantes Agnes van Rhijn en Ada Brook in New York. Ze wordt vergezeld door de Peggy Scott, een succesvolle vrouw van kleur. Marian raakt ongewenst betrokken bij een vete tussen een van haar tantes, een vertegenwoordiger van 'oud geld', en dier buren, het echtpaar Russell. Bekijk hier waar je vanaf 8 maart The Gilded Age kunt streamen.

Gossip Girl (8 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
Acht jaar nadat de oorspronkelijke website op zwart ging, maakt een nieuwe generatie tieners van de New Yorkse privéschool kennis met de sociale bewaking van Gossip Girl. Bekijk hier waar je vanaf 8 maart Gossip Girl kunt streamen.

And Just Like That... (8 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
Dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgt Carrie, Miranda en Charlotte terwijl ze van de gecompliceerde realiteit van het leven en vriendschap als dertigers, naar de nog ingewikkelder realiteit van het leven en vriendschap als vijftigers bewegen. Bekijk hier waar je vanaf 8 maart And Just Like That... kunt streamen.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts (8 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
Een betoverend making-of-verhaal verteld door middel van geheel nieuwe diepte-interviews en castgesprekken, waarbij fans worden uitgenodigd op een magische first-person reis door een van de meest geliefde filmfranchises aller tijden. Lees hier waar je vanaf 8 maart Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts kunt kijken.

Lust (18 maart)

HBO Max

Bron: HBO Max
De Zweedse comedyserie Lust volgt vier vrouwen van middelbare leeftijd in Stockholm die heilig geloven dat een regime van regelmatige fijne seks de beste weg is naar een goede gezondheid. In acht afleveringen zien we hun missie om jong, fit en sexy te blijven.. Lees hier waar je vanaf 18 maart Lust kunt kijken.

Verder op HBO Max

Gids.tv schrijft de komende tijd meer over het aanbod van HBO Max.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV