Vanaf deze datum staat Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody op Netflix

Vanaf deze datum staat Oscarwinnaar Bohemian Rhapsody op Netflix
Prachtfilm met Rami Malek als Freddie Mercury

Film :

Ruim dertig jaar na zijn dood spreekt het verhaal van Queen-zanger Freddie Mercury nog altijd tot de verbeelding. Het is een goed moment om de blockbuster Bohemian Rhapsody, één van de succesvolste films van 2018, nog eens te bekijken. Vanaf 15 maart 2022 staat de film Bohemian Rhapsody op Netflix.

Lees hier welke films en series je deze week nieuw kunt streamen op Netflix.

Het verhaal
De film vertelt het verhaal van de legendarische Britse rockband Queen, van de prille beginjaren tot het wereldberoemde optreden op Live Aid in 1985. In de tussentijd maken bandleden Freddie Mercury, Brian May, John Deacon en Roger Taylor veel mee - van ruzies en creatieve meningsverschillen tot muzikale hoogtepunten, zoals de opname van de hit 'Bohemian Rhapsody'. Begin jaren tachtig lijken de wegen van de band en de excentrieke frontman Mercury echter definitief te scheiden.

Joseph Mazzello, Ben Hardy, Rami Malek en Gwilym Lee in de film 'Bohemian Rhapsody'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 85% | IMDb ★ 7,9

Fascinerend, ontroerend en buitengewoon bijzonder is het verhaal van Freddie Mercury en Queen. In de film zie je het ontstaan van de monsterhits 'Bohemian Rhapsody' en 'We Will Rock You'. Ook zien we de verschillende gezichten van Freddie Mercury: zowel de charismatische leadzanger op het podium als de fragiele privépersoonlijkheid die hij ook was. Rami Malek beheerst het personage Mercury in alle finesses, gebaren en gezichtsuitdrukkingen, en dat is prachtig om te zien. Daarnaast is deze iets te brave versie sterk door zijn acteurs, tijdsbeeld en sfeer. Een mooi eerbetoon aan zanger en band, want Queen is koning - en deze film ook.

Cast
Naast Rami Malek (No Time to Die) en Lucy Boynton (Murder on the Orient Express) zijn ook Gwilym Lee (Midsomer Murders) en Ben Hardy (Only the Brave) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Bryan Singer (The Usual Suspects).

Vanaf 15 maart 2022 is de film Bohemian Rhapsody te zien op Netflix. Genre: biografie, drama, muziek. Speelduur: 134 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV