Vanavond op tv: start De Avondshow met Arjen Lubach, nieuw seizoen Spoorloos

Vanavond op tv: start De Avondshow met Arjen Lubach, nieuw seizoen Spoorloos
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 februari

Kijktip :

Arjen Lubach is vanaf vanavond terug op tv met zijn nieuwe programma De Avondshow met Arjen Lubach. Verder onder meer een nieuw seizoen van Spoorloos. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 21 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Start: The Truth About the Harry Quebert Affair

FOX
20:00 uur

In de spannende misdaadserie The Truth About the Harry Quebert Affair wordt literair icoon Harry Quebert plotseling aangeklaagd voor moord nadat het lichaam van een jong meisje op zijn terrein is gevonden. Wat houdt de schrijver verborgen en is het meisje een bekende van hem? Schrijver Marcus Goldman, een vroegere student van Harry, laat alles vallen en reist naar Sommerdale om te bewijzen dat zijn mentor onschuldig is.

Docu: Als de bom valt - Danny Ghosen in Irak

NPO 2
20:25 uur

Journalist Danny Ghosen reisde in december 2021 af naar Irak en sprak daar nabestaanden en slachtoffers van bombardementen van de internationale coalitie op IS-wapendepots in Hawija en Mosul. We zien de schrijnende getuigenissen in de documentaire Als de bom valt. Welke prijs hebben de inwoners van Irak betaald voor de bevrijding van hun land? En hoe proberen zij hun leven weer op te pakken?

Misdaadfilm: Se7en

NET 5
20:30 uur

Op Net5 is vanavond de fantastische misdaadfilm Se7en te zien. De oude rechercheur William Somerset gaat bijna met pensioen en krijgt in zijn laatste week de taak om nieuwkomer David Mills in te wijden in het vak. Ze stuiten al snel op een aantal moordzaken die door het thema 'de zeven hoofdzonden' met elkaar verbonden zijn. Het duo botst qua inzicht en aanpak regelmatig, maar zal zijn meningsverschillen opzij moeten zetten om de morbide en sadistische seriemoordenaar te stoppen.

Terug: Spoorloos

NPO 1
21:20 uur

Derk Bolt speurt in een nieuw seizoen van Spoorloos heel wat landen af om mensen bij elkaar te brengen en Jetske van den Elsen staat ze bij tijdens de emotionele hereniging. In de eerste aflevering helpt Derk Bolt Hella, die is geboren in Griekenland. Als ze drie maanden oud is, wordt ze door een Nederlands stel geadopteerd. Voor Hella speelde haar adoptie nooit zo'n grote rol in haar leven. Tenminste dat dacht ze, want ze realiseert zich dat ze de grote vraag: 'Wie is mijn biologische moeder?' heeft weggedrukt omdat ze bang was voor een afwijzing.

Terug: Jinek

RTL 4
22:00 uur

Eva Jinek is weer terug met een nieuwe reeks van Jinek, de talkshow waarin ze met hoofdrolspelers uit de actualiteit het gesprek van de dag voert. Eva Jinek maakt een journalistieke, scherpe en onderhoudende talkshow over onderwerpen uit de media, cultuur, sport en maatschappij.

Nieuw: De Avondshow met Arjen Lubach

NPO 1
22:10 uur

Arjen Lubach is terug met een satirisch nieuwsprogramma. Na het succes van Zondag met Lubach start vanavond De Avondshow met Arjen Lubach. Arjen Lubach duikt via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Lubach: "Iedereen wil altijd van de waan van de dag naar verdieping. Ik heb juist extra veel zin in de waan van de dag."

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV