Benfica - Ajax live op tv (achtste finale Champions League)

Benfica - Ajax live op tv (achtste finale Champions League)
Kunnen Amsterdammers opnieuw indruk maken?

Sport :

Ajax mag woensdagavond (23 februari) weer aantreden in de Champions League. Het heenduel in de achtste finales, tegen Benfica, staat op het programma. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Samenvatting en hoogtepunten Benfica - Ajax

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Groepsfase
De Amsterdammers hebben een historisch succesvolle groepsfase achter de rug. Alle zes de wedstrijden werden winnend afgesloten. Daarbij zaten ook knappe uitoverwinningen op Sporting Portugal (1-5) en Borussia Dortmund (1-3). Spits Sébastien Haller was met tien doelpunten in zes wedstrijden de grote man aan Ajax-zijde.

Bekijk ook het speelschema van Ajax in de Champions League.

Benfica
Ajax werd in eerste instantie gekoppeld aan Internazionale, maar de loting voor de achtste finales moest over vanwege een blunder van de UEFA. Toen kwam Benfica uit de bus, een tegenstander die niet tot de moeilijkste behoort. De nummer drie van Portugal werd tweede in een groep met Bayern München, FC Barcelona en Dinamo Kiev.

De wedstrijd Benfica - Ajax is woensdag 23 februari om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV