Nieuw seizoen Lauren! vanaf woensdag 23 februari te zien op NPO 3

Nieuw seizoen Lauren! vanaf woensdag 23 februari te zien op NPO 3
Lauren Verster ontdekt verborgen werelden

Kijktip :

Presentatrice Lauren Verster is na een periode van afwezigheid weer terug op televisie met een gloednieuw seizoen van Lauren!, het reportageprogramma waarin ze op zoek gaat naar onbekende werelden. Vanaf woensdag 23 februari op NPO 3.

Lauren! gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Onbevangen
Zonder enige schroom en met een onbevangen blik opent Verster deuren die normaal gesproken voor veel mensen gesloten blijven. Achter deze deuren stuit de presentatrice op bijzondere levensstijlen van buitengewone gezelschappen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen maakt ze een reis naar Bodrum.

Sugar mommy's
Deze badplaats aan de Turkse Rivièra staat bij veel mensen te boek als een vakantieparadijs, waar Nederlanders zich in all-inclusivehotels tegoed doen aan eten en drinken. Wat veel toeristen niet weten is dat het ook een paradijs is voor oudere sugar mommy's, die jonge mannen willen scoren om seks mee te hebben.

Het nieuwe seizoen van Lauren! is vanaf woensdag 23 februari wekelijks rond 21.15 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Lauren! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV