Woensdag 23 februari in Rooijakkers over de vloer: Robert Doornbos en Chantal Bles

Woensdag 23 februari in Rooijakkers over de vloer: Robert Doornbos en Chantal Bles
Een kijkje in het leven van twee bekende Nederlanders

Kijktip :

Woensdagavond (23 februari) is er weer een nieuwe aflevering te zien van Rooijakkers over de vloer, het programma waarin presentator Art Rooijakkers een dagje meeloopt in het leven van een bekende Nederlander.

Rooijakkers over de vloer gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Koppel
In deze aflevering van Rooijakkers over de vloer bezoekt Rooijakkers niet één, maar twee bekende Nederlanders. Voormalig autocoureur Robert Doornbos, die de laatste jaren vooral te zien was als Formule 1-analist bij Ziggo Sport, en kleding- en interieurstylist Chantal Bles vormen namelijk al een aantal jaren een gelukkig koppel.

Ziekte
Doornbos, zelf een voormalig Formule 1-coureur, staat te popelen om Rooijakkers échte snelheid te laten ervaren. Ook Bles heeft in haar leven niet stilgezeten: zij is al lange tijd een succesvolle kleding- en interieurstylist. Ze leiden een leven vol successen en rijkdom, maar Doornbos en Bles kennen door de ziekte van dochter Jada ook de lelijke kanten van het leven.

Rooijakkers over de vloer is elke woensdag om 21.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Rooijakkers over de vloer terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV