Vanavond op tv: Familie Gillis - massa is kassa is terug en start Chernobyl - The New Evidence

Vanavond op tv: Familie Gillis - massa is kassa is terug en start Chernobyl - The New Evidence
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 februari

Kijktip :

Vanaf vanavond kun je op SBS6 weer gaan genieten van een nieuw seizoen van Familie Gillis - massa is kassa. Op NPO2 zie je de Volle Zalen-special over Joop van den Ende en het Champions League-duel Villarreal - Juventus is te zien op RTL7. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 22 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Volle Zalen: Joop van den Ende 80 jaar

NPO 2
20:26 uur

In deze speciale, extra lange uitzending van Volle Zalen schetst Cornald Maas een uniek portret van Joop van den Ende. Het theater- en televisie-icoon wordt woensdag 23 februari tachtig. De komende dinsdagen zijn er Volle Zalen-afleveringen over Jan Rot en Joke Bruijs.

Terug: Familie Gillis - massa is kassa

SBS 6
20:30 uur

In dit nieuwe seizoen van 'Familie Gillis: massa is kassa' worden Peter Gillis, eigenaar van vakantieparken, en zijn familie weer op de voet gevolgd. Elke dinsdag om 20.30 uur op SBS6.

Godzilla

Veronica
20:30 uur

Veronica zendt de bekende monsterfilm Godzilla dinsdagavond nogmaals uit. Durf jij te kijken?

Verhaal
Wanneer boosaardige wezens de mensheid en haar voortbestaan bedreigen, slaat Moeder Natuur terug met haar eigen ultieme wapen: Godzilla. Een verwoestende natuurkracht die het in een heftige strijd zal opnemen tegen deze creaturen. Joe Brody is een wetenschapper in Japan. Hij ontdekt als een van de eersten een afwijking in sonargegevens en is net met zijn onderzoek hiernaar begonnen wanneer de hel losbarst. Zijn stiefzoon Ford, een jonge marineofficier, probeert ondertussen terug te keren naar zijn gezin in San Francisco. Daar heeft zijn vrouw Elle, een verpleegster, haar handen vol met het helpen van mensen in nood.

Married At First Sight: slaat vonk over?

RTL 4
20:31 uur

In deze aflevering van Married At First Sight lijken vonken over te slaan en bloeit de liefde verder op.

Uitbundig
De jonge Joep en Caroline vieren na een rustige start uitbundig feest en een kleine vonk lijkt over te slaan. Voor Sonny en Dylan is het grote moment waar ze zolang naar toe hebben geleefd eindelijk daar.
En terwijl bij tortelduifjes Rowan en Astleigh op Sardinië de liefde opbloeit, is het experiment alweer toe aan het zesde koppel.

Live: Villarreal - Juventus (CL)

RTL 7
20:53 uur

Vanaf 19.55 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van Villarreal - Juventus in de achtste finales van de Champions League. Deze week zijn er, net als vorige week, vier heenduels.

Villarreal
Villarreal mocht aan de Champions League meedoen als winnaar van de Europa League van vorig seizoen. In een groep met Manchester United, Atalanta en Young Boys werd Villarreal tweede.

Juventus
Juventus won de groep met Chelsea, Zenit Sint-Petersburg en Malmö. Vorig seizoen was de achtste finale het eindstation van de Italianen. FC Porto was na verlenging in de return te sterk.

Start: Chernobyl - The New Evidence

NPO 2
22:19 uur

In twee delen blikt deze documentaire terug op de kernramp in Tsjernobyl, in 1986. Toen explodeerde een reactor, waarbij dodelijke radioactieve stoffen vrijkwamen. Deel twee is woensdag 23 februari rond 22.15 uur te zien op NPO 2.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV