Dinsdag in Op1: Diederik van Vleuten over z'n theatervoorstelling Moedig voorwaarts

Dinsdag in Op1: Diederik van Vleuten over z'n theatervoorstelling Moedig voorwaarts
Dit zijn de gasten van dinsdag 22 februari

Kijktip :

Dinsdag is het de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 22 februari

  • Hoe bereik je de top en wat is er voor nodig om daar te blijven? In het boek ‘Topvorm’ geeft directeur van het Sociaal en Cultureel Planbureau Kim Putters antwoord op die vraag. Het boek vergelijkt topprestaties in de sport en topprestaties in de zorg en laat zien hoe beide sectoren van elkaar kunnen leren. Vanavond vertelt Putters er meer over bij Op1.

  • Hij wilde eigenlijk een theatercollege maken over Leonardo Da Vinci, maar de dood van zijn moeder dreef Diederik van Vleuten in een andere richting. In zijn vierde theatersolo ‘Moedig voorwaarts’ brengt hij een eerbetoon door verslag te doen van haar oorlogsherinneringen. Vanavond vertelt hij erover bij Op1.

  • President Vladimir Poetin heeft het Russische leger onder het mom van een ‘vredesmissie’ het bevel gegeven om delen van de Oekraïense provincies Loehansk en Donetsk binnen te vallen. Het Westen heeft aangekondigd ook voor dit soort bewegingen sancties in te stellen en dus kan Rusland rekenen op zware sancties. Vanavond bij Op1 bespreken we de meest recente ontwikkelingen met minister van Defensie Kajsa Ollongren, Duitsland en Centraal-Europa correspondent Rob Savelberg, oud-commandant der landstrijdkrachten Mart de Kruif, Oekraïnse Vita de Geus–Kovalenko en oud-profvoetballer Evgeniy Levchenko.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Diederik van Vleuten over z'n theatervoorstelling Moedig voorwaarts of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV