Vanavond op tv: Benfica - Ajax (Champions League), nieuw seizoen De Erfgenaam

Vanavond op tv: Benfica - Ajax (Champions League), nieuw seizoen De Erfgenaam
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 23 februari

Kijktip :

Vanavond mag Ajax weer aantreden in de Champions League. De Amsterdammers spelen in de achtste finale tegen Benfica. Verder onder meer een nieuw seizoen van De Erfgenaam. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 23 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: De Erfgenaam

RTL 4
20:30 uur

Ruben Nicolai is terug met een nieuw seizoen van De Erfgenaam, waarin hij op zoek gaat naar de familieverhalen achter erfenissen waarbij de erfgenaam niet gevonden wordt. Tijdens zijn wereldwijde zoektocht naar de rechtmatige erfgenaam legt Ruben bijzondere familiegeschiedenissen bloot. Komt het geld uiteindelijk bij de rechtmatige erfgenaam en wat is het verhaal achter deze erfenis, erflater en erfgenaam?


Live: Benfica - Ajax (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur de voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van Benfica - Ajax in de achtste finales van de Champions League. De return is op dinsdag 15 maart. Ajax heeft een ongekend succesvolle groepsfase achter de rug. Alle zes duels werden gewonnen, inclusief uitduels bij Sporting Lissabon (1-5) en Borussia Dortmund (1-3).


Terug: Lauren!

NPO 3
21:15 uur

Lauren Verster gaat in een nieuw seizoen van Lauren! op zoek naar onbekende werelden. Ze onderzoekt opmerkelijke gemeenschappen vol verborgen verhalen. Ze begint met een reis naar Bodrum aan de Turkse Rivièra. De meeste mensen kennen het als vakantieparadijs, maar wat veel toeristen niet weten is dat het ook een paradijs is voor oudere sugarmommies om jonge mannen te scoren voor seks.


Rooijakkers over de vloer: Robert Doornbos

RTL 4
21:30 uur

Art Rooijakkers gaat deze week langs bij voormalig autocoureur Robert Doornbos en zijn vrouw, kleding- en interieurstylist Chantal Bles. Oud-Formule 1-coureur Robert Doornbos staat de popelen om Art échte snelheid te laten ervaren. Chantal is al jaren een succesvolle kleding- en interieurstylist. De twee leiden een leven vol successen en rijkdom, maar kennen door de ziekte van dochter Jada ook de lelijke kanten van het bestaan.


Docu: Licht

NPO 2
23:15 uur

De documentaire Licht gaat over de gelijknamige larger-than-life opera, waar geen enkel operagezelschap ooit aan durfde te beginnen. Tot een aantal Nederlandse pioniers besluit het onmogelijke mogelijk te maken. Licht is geschreven door componist Karlheinz Stockhausen. Hij werkte er 26 jaar aan en de uitvoering duurt dagen. Zijn magnum opus werd echter nooit uitgevoerd; productioneel te ingewikkeld, logistiek zo goed als onmogelijk en daarnaast domweg te duur.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Benfica - Ajax (Champions League), nieuw seizoen De Erfgenaam of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV