Vitesse - Rapid Wien live op tv en online (Conference League)

Vitesse - Rapid Wien live op tv en online (Conference League)
Kunnen de Arnhemmers het tij keren?

Sport :

Donderdagavond (24 februari) hoopt Vitesse de achtste finales van de Conference League te bereiken. Daarvoor moeten ze afrekenen met Rapid Wien; de wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 3 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Vitesse - Rapid Wien

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Heenduel
Afgelopen donderdag ging Vitesse op bezoek in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar het Rapid Wien trof - een nummer drie uit de groepsfase van de Europa League. De Arnhemmers stonden binnen een kwartier op een 2-0 achterstand en leken dus een zware avond tegemoet te gaan, maar gelukkig bleef de schade zeer beperkt; het werd zelfs nog 2-1.

Uitdoelpunten
Helaas voor Vitesse telt het uitdoelpunt in Oostenrijk niet dubbel, want die regel is met ingang van dit seizoen afgeschaft. En dus zullen de Arnhemmers met twee doelpunten verschil moeten winnen. Bij een overwinning met één doelpunt verschil gaan we verlengen, bij een gelijkspel of nederlaag is het Europese avontuur sowieso afgelopen.

De wedstrijd Vitesse - Rapid Wien is donderdag 24 februari om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 3 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur, gevolgd door de wedstrijd Maccabi Tel Aviv - PSV. De samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV