Donderdag in Marble Mania: Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol

Donderdag in Marble Mania: Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol
Topsporters strijden op de knikkerbaan

Kijktip :

Donderdag (24 februari) is de laatste aflevering van het tweede seizoen van Marble Mania te zien op SBS6. In deze slotaflevering komen er drie (oud-)topsporters langs om de strijd met elkaar aan te binden. Wie zegeviert er op de knikkerbaan?

Marble Mania gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Deelnemers
Voormalig kickbokser en drievoudig winnaar van de K-1 World Grand Prix Remy Bonjasky doet mee. Verder is ook zeilster Marit Bouwmeester van de partij; zij won op de Olympische Spelen van 2012, 2016 en 2021 achtereenvolgens een zilveren, gouden en bronzen medaille. Tot slot is ook Henk Grol aanwezig, de judoka die tweemaal Olympisch brons wist te veroveren.

Winnaarsmentaliteit
Dat de drie topsporters een winnaarsmentaliteit hebben is dus wel duidelijk, maar etaleren ze die ook op de knikkerbaan? In deze laatste aflevering kunnen we ook weer diverse spannende spellen verwachten, zoals behendigheidsonderdelen, geluksbanen en uiteraard een grote finale, waarin honderden knikkers naar beneden rollen en de geldprijzen voor goede doelen worden verdeeld.

De slotaflevering van Marble Mania is donderdag 24 februari om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Marble Mania terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Marble Mania: Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV