Vanavond op tv: start Expeditie Robinson All Stars, documentaire Tussen vis en staal

Vanavond op tv: start Expeditie Robinson All Stars, documentaire Tussen vis en staal
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 februari

Kijktip :

Vanavond gaat een bijzonder extra seizoen van Expeditie Robinson All Stars van start op RTL 4. Verder onder meer de documentaire Tussen vis en staal. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 24 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: Maccabi Tel Aviv - PSV (Conference League)

Veronica
18:00 uur

Voorbeschouwing en vanaf 18.45 uur live verslag van Maccabi Tel Aviv - PSV, de return in de tussenronde van de UEFA Conference League. Vorige week eindigde de wedstrijd in Eindhoven in 1-0. PSV heeft dus aan een gelijkspel in Israël genoeg om door te gaan naar de achtste finales van het derde Europese niveau.

Keuringsdienst van waarde: vogelgriep

NPO 3
20:25 uur

Keuringsdienst van waarde komt vanavond met een actuele uitzending over vogelgriep. Daardoor zit ons pluimvee ook in lockdown. In kippentaal heet dat ophokplicht. De Keuringsdienst dacht het beste met de kip voor te hebben en kocht vrije-uitloopeieren. Maar toen kwam het nieuws, dat er buiten geen kip meer te bekennen is. De pechvogels zaten afgelopen jaar al acht maanden binnen en dat ziet er voor het komende jaar niet veel beter uit.

Nieuw: Expeditie Robinson All Stars

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start een spectaculair, nieuw en extra seizoen van Expeditie Robinson. Halve finalisten, finalisten en winnaars uit vorige seizoenen gaan nog één keer deze titanenstrijd aan om voor eens en altijd uit te maken wie de ultieme Robinson is. In het All Stars-seizoen keren bekende namen uit de geschiedenis van Expeditie Robinson terug.

Marble Mania: topsporters

SBS 6
20:30 uur

In de laatste aflevering van Marble Mania nemen voormalig topsporters Remy Bonjasky, Marit Bouwmeester en Henk Grol het tegen elkaar op. Wie is het behendigst en wie heeft het meeste geluk met de knikkers? De drie deelnemers moeten met behendigheidsspellen hun knikkers voor de geluksbanen verdienen. Degene die het spel wint, krijgt drie knikkers en de nummers twee en drie krijgen er twee en één.

Live: Vitesse - Rapid Wien (Conference League)

Veronica
21:00 uur

Vanaf 21.00 uur live verslag van Vitesse - Rapid Wien in de UEFA Conference League. Het is de returnwedstrijd in de tussenronde van dat toernooi. Vorige week eindigde de heenwedstrijd in Oostenrijk in 2-1. Vitesse moet thuis aan de bak en heeft aan een 1-0 niet genoeg. De regel dat uitdoelpunten dubbel tellen bij een gelijke stand, geldt niet meer. Dus wordt het bij 1-0 in Arnhem verlengen.

Terug: Dit was het nieuws

NPO 1
21:35 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Dit was het nieuws. Peter Pannekoek keert terug op zijn vaste honk als teamcaptain en legt samen met zijn vaste partner in crime Jan Jaap van der Wal en presentator Harm Edens het nieuws van de afgelopen week onder de satirische loep. In de eerste aflevering van de nieuwe reeks Dit was het nieuws zijn acteur Nizar El Manouzi en artiest/presentator Rob Kemps te gast.

Docu: Tussen vis en staal

NPO 2
22:20 uur

De documentaire Tussen vis en staal gaat over voetbalclub Telstar uit IJmuiden, de absolute underdog in het Nederlandse betaald voetbal. Haar maatschappelijke bestaansrecht ontleent de club aan een uitzonderlijke groep mensen, die met inventiviteit, humor, dromen en verantwoordelijkheid het onderscheid maakt. De flamboyante, ambitieuze voetbalclub probeert onder de rook van Hoogovens zowel sportief als financieel overeind te blijven in de wereld van betaald voetbal.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV