Met dit nummer gaat Waylon naar het Eurovisie Songfestival

Met dit nummer gaat Waylon naar het Eurovisie Songfestival
Outlaw In 'Em is kanshebber om te winnen

Nieuws :

Een week lang liet Waylon potentiële nummers horen in De Wereld Draait Door waarmee hij naar het Eurovisie Songfestival kon gaan. Het officiële lied waarmee Waylon de strijd aan gaat in mei, is bekend. Samen met Cornald Maas besloot de zanger om te kiezen voor het countrynummer Outlaw In 'Em.

Over het nummer zegt de zanger: "Dit is wie ik het meeste ben. Je moet kleur bekennen. Met dit liedje zouden we eerste kunnen worden en we zouden ook laatste kunnen worden, maar ik kan in ieder geval zeggen dat ik mijn nek heb uitgestoken. In de hele geschiedenis van het Songfestival is dit in ieder geval nog nooit gedaan."

Eerder liet Waylon al weten dat hij ieder jaar wel mee zou willen doen met het Eurovisie Songfestival. Samen met Ilse DeLange haalde hij als The Common Linnets in 2014 de tweede plaats.

Waylon staat op 10 mei in de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival. Als hij voldoende punten krijgt, staat hij op 12 mei in Lissabon in de finale.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Met dit nummer gaat Waylon naar het Eurovisie Songfestival of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV