Nieuw seizoen Hoge Bomen vanaf zaterdag te zien op SBS6

Nieuw seizoen Hoge Bomen vanaf zaterdag te zien op SBS6
Jeroen van der Boom ontvangt BN'ers aan de piano

Kijktip :

Jeroen van der Boom is vanaf zaterdag (26 februari) weer te zien met een nieuw seizoen van Hoge Bomen op SBS6. De zanger/presentator ontvangt weer diverse bekende Nederlanders aan zijn piano voor een gesprek over hun carrière en het leven.

Hoge Bomen gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Herseninfarct
In de eerste aflevering is zanger Frans Bauer te gast. Hij heeft inmiddels al ruim vijfentwintig jaar een succesvolle zangcarrière, iets waar hij als klein jongetje alleen maar van durfde te dromen. Ook is hij al jaren samen met Mariska, met wie hij vier zonen krijgt. Het gezin krijgt begin dit jaar de schrik van hun leven als Mariska een herseninfarct krijgt.

Openhartig
Gelukkig gaat het inmiddels weer een stuk beter met 'Maris', zoals Frans zijn vrouw altijd liefkozend noemt. Ze schuift zelf ook aan in Hoge Bomen om voor het eerst openhartig te vertellen over de zware periode die ze achter de rug heeft. Verder is er in de uitzending ook ruimte voor de nodige (muzikale) verrassingen.

Het nieuwe seizoen van Hoge Bomen is vanaf zaterdag 26 februari wekelijks rond 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Hoge Bomen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Hoge Bomen vanaf zaterdag te zien op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV