Vanavond op tv: uitreiking Ster Gouden Loeki, corona-dramafilm Help en meer

Vanavond op tv: uitreiking Ster Gouden Loeki, corona-dramafilm Help en meer
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 februari

Kijktip :

Vanavond wordt de Gouden Loeki weer uitgereikt, voor de beste en leukste reclame. Verder onder meer de 'coronafilm' Help. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 25 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Alleskunner: laatste 20

SBS 6
20:30 uur

In de voorlaatste aflevering van De Alleskunner zijn er nog twintig kandidaten over. Elk spel valt er weer één af, tot er volgende week nog maar twee in het allerlaatste spel overblijven. De strijd wordt steeds fanatieker. De kandidaten gaan in lachtherapie. Het enige probleem is dat hierbij alles mag, behalve lachen. Wie zijn kaken niet op elkaar weet te houden, ligt uit het spel. Ook worden de aspirant-alleskunners getest op hun kennis van de Nederlandse taal.

Animatiefilm: Despicable Me 2

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de zeer vermakelijke animatiefilm Despicable Me 2 te zien. Een geheim laboratorium is gestolen en De Anti-Schurkenorganisatie schakelt Gru in om het lab terug te halen. Samen met de excentrieke agent Lucy moet Gru nu de wereld redden. Het valt allemaal niet mee en dan worden ook zijn minions ontvoerd.

Dramafilm: Sorry We Missed You

Canvas
21:15 uur

Op Canvas is vanavond de aangrijpende dramafilm Sorry We Missed You te zien. Het zijn zware tijden voor het gezin Turner. In de hoop de eindjes aan elkaar te kunnen knopen koopt vader Ricky een nieuw voertuig om een leverdienst te kunnen uitbouwen. Intussen levert ook zijn vrouw Abbie hard werk als verzorgster. De familieleden weten wat ze aan elkaar hebben, maar de uitdagingen waarvoor ze staan zullen grote gevolgen hebben voor hun hechte band.

Uitreiking: Ster Gouden Loeki

NPO 1
21:25 uur

De Ster Gouden Loeki wordt weer uitgereikt: de prijs voor de mooiste, leukste en populairste commercial volgens het publiek. Verder onder andere een grote reclamequiz en een optreden van Ilse DeLange. Carrie ten Napel presenteert het programma waarin drie prijswinnaars worden bekendgemaakt; de Bronzen, Zilveren en Gouden Loeki worden vergeven. Alle tien genomineerde commercials worden in de studio vertegenwoordigd door de maker en het merk.

Dramafilm: Help

NPO 3
23:10 uur

Op NPO 3 is de coronafilm Help te zien. Sarah is een toegewijde verpleegster in een verpleegtehuis. Wanneer de COVID-19 pandemie uitbreekt, ziet ze met lede ogen aan hoe de ene na de andere patiënt overlijdt aan het virus. Sarah maakt zich vooral veel zorgen om Tony, een jonge man die lijdt aan een vroege vorm van dementie. Omdat ze er niet aan moet denken hem te verliezen, ontvoert ze Tony uit het verpleegtehuis.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV