Weinig animo voor Temptation Island VIPS

Weinig animo voor Temptation Island VIPS
BN'ers lenen zich niet voor intriges op eiland

Nieuws :

Temptation Island, een programma over liefdeskoppels die gescheiden van elkaar op vakantie gaan en omringd worden door singles. De singles proberen degenen met een relatie te verleiden door al hun charmes in de strijd te gooien. Hoewel dit al voor spraakmakende tv zorgt, wil RTL nu ook een versie maken met bekende Nederlanders. Eén probleem, die bekende Nederlanders willen niet meedoen.

Zo lieten acteur Oscar Aerts, oud-voetballer Andy van der Meijde en zijn vrouw Melisa, Tony Wyczynski (Sterretje uit Oh Oh Cherso), Pauline Wingelaar van Echte Gooische Meisjes en YouTuber Kalvijn allemaal weten geen interesse te hebben in de mogelijke Temptation Island VIPS. Ook beautyvlogster Mascha Feoktistova, Jessie Jazz Vuijk (Miss Nederland 2015) en actrice Stephanie Tency bedankten voor een deelname.

Aan RTL Boulevard liet RTL weten dat er geen plannen zijn voor een Temptation Island met bekende Nederlanders. Shownieuws hoorde eerder van RTL in een statement dat ze juist wel de mogelijkheden aan het onderzoeken zijn. Zodra er concretere plannen waren, zou RTL meer bekend maken van het nieuwe seizoen.

Of er dus ook daadwerkelijk een Temptation Island VIPS komt, is nog onduidelijk. In de tussentijd is iedere donderdag om 20.30 uur op RTL5 de 'gewone versie' van Temptation Island te zien. Meer nieuws over Temptation Island lees je op Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Weinig animo voor Temptation Island VIPS of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:
Tags: nederland, vrouw, bekende nederlanders, vakantie, acteur, jazz, cherso, voetballer, rtl boulevard, boulevard, deelname, relatie, Shownieuws, rtl, nieuws, Temptation Island, meisjes, andy van der meijde, tony wyczynski, aerts, gooien, probleem, pauline wingelaar, youtuber, jessie jazz vuijk, miss nederland


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV