Finale Hunted VIPS maandag 28 februari te zien op NPO 3

Finale Hunted VIPS maandag 28 februari te zien op NPO 3
Welke BN'ers blijven uit handen van de opsporingsdiensten?

Kijktip :

De afgelopen weken konden we meeleven met een aantal bekende Nederlanders, die een week op de vlucht waren voor de opsporingsdiensten in Hunted VIPS. Maandag (28 februari) komt er een einde aan hun avontuur. Wie weet het extractiepunt te bereiken?

Hunted gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Alleen
Aan het eind van de vorige aflevering was te zien hoe voormalig tophockeyers Kim Lammers en Maartje Paumen in de kraag werden gevat door de 'hunters'. Nu zijn er nog twee duo's over: Tatum en Mingus Dagelet en Nasrdin Dchar en Walid Benmbarek. Kalvijn is nog in zijn eentje over nadat zijn vriendin Nina Warink werd gepakt.

Contact
In deze allerlaatste aflevering van het seizoen proberen de ontsnapte BN'ers het zogeheten extractiepunt op tijd te bereiken; daar zijn ze veilig. Om daarin te slagen moeten ze nog één keer contact opnemen met hun helpers. Ondertussen komen de hunters steeds dichterbij zowel de deelnemers als het juiste extractiepunt. Spanning gegarandeerd.

De finale van Hunted VIPS is maandag 28 februari om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV