Vanavond op tv: Hazes is de Basis en nieuw seizoen Hoge Bomen met Frans Bauer

Vanavond op tv: Hazes is de Basis en nieuw seizoen Hoge Bomen met Frans Bauer
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 26 februari

Kijktip :

Het is weer zaterdag, en dat betekent "bye bye talkshows"! Er is genoeg leuks op de tv te zien: zo begint vanavond het nieuwe seizoen van Hoge Bomen en zien we een gloednieuw programma: Hazes is de Basis. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 26 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadfilm: Donnie Brasco

RTL 7
20:00 uur

In Donnie Brasco gaat een FBI-agent undercover als gangster Donnie Brasco om in de maffia te infiltreren. Hij raakt bevriend met Lefty Rugiero, een huurmoordenaar op leeftijd. Donnie zit ermee dat Lefty door hem bijna zeker de doodstraf krijgt. Door zijn hechte vriendschap met Lefty wordt Donnies loyaliteit tot het uiterste op de proef gesteld. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Nieuw: Hazes Is De Basis

SBS 6
20:00 uur

In het nieuwe programma Hazes Is De Basis brengen ruim twintig bekende artiesten een geheel eigen bewerking van een hit van André Hazes. Rachel Hazes heeft onder anderen Tino Martin, Guus Meeuwis, 3J’s, Kris Kross Amsterdam en vele andere artiesten van eigen bodem gevraagd om écht een eigen draai te geven aan hun favoriete Hazes hit.

Verborgen verleden: Huub Stapel

NPO 2
20:36 uur

Deze week gaat acteur Huub Stapel op zoek naar zijn 'verborgen verleden'. Hij duikt in zijn familiegeschiedenis en probeert te ontdekken waar zijn voorouders vandaan komen. Stapel doet een schokkende ontdekking over het oorlogsverleden van zijn vader. Maar gedurende de reis kantelt het beeld en worden de grijstinten van leven in oorlogstijd zichtbaar.

Terug: Hoge Bomen

SBS 6
21:25 uur

In dit nieuwe seizoen van Hoge Bomen ontvangt Jeroen van der Boom Frans Bauer, Sonja Bakker, Ronald Koeman, Maarten van der Weijden en Najib Amhali voor een persoonlijk gesprek aan de piano. Zo schetst hij de levenslijn van zijn bekende hoofdgast. In de eerste aflevering is artiest Frans Bauer te gast. Hij heeft inmiddels al ruim 25 jaar een succesvolle zangcarrière waar hij als klein jongetje enkel van durfde te dromen.

Nieuw: Van der Valk seizoen 2

NPO 2
22:09 uur

Vanavond start het tweede seizoen van de Engelse misdaadserie Van der Valk, die zich afspeelt in Nederland. Commissaris Van der Valk lost elke aflevering een nieuw misdrijf op. In de eerste aflevering van dit nieuwe seizoen wordt in een windmolenpark buiten de stad een jonge advocate dood gevonden. Van der Valk ziet meteen dat dit een vreemde zaak wordt.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV