Recensie: No Exit is ijskoude thriller van de makers The Queen’s Gambit

Recensie: No Exit is ijskoude thriller van de makers The Queen’s Gambit
Met Havana Rose Liu en Danny Ramirez

Film :

Vanaf 25 februari is de thriller No Exit te zien op Disney Plus. Eerder in dit prille jaar zagen we nieuwkomer Havana Rose Liu nog voorbijkomen in de romantische dramafilm The Sky Is Everywhere. Nu heeft ze zelf een hoofdrol te pakken in een thriller die zeker niet perfect is. Lees hier de filmrecensie van No Exit.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal
De jonge studente Darby Thorne moet door een zware sneeuwstorm onderweg in de bergen een tussenstop maken. Ook andere onbekenden wachten er totdat de storm is uitgeraasd. Een van hen blijkt zeer gevaarlijk wanneer de jonge vrouw op een ontvoerd kind stuit dat zich in een auto bevindt. Een zoektocht naar de ontvoerder wordt opgestart waarbij Darby haar leven op het spel zet.

Actrice Havana Rose Liu speelt Darby Thorne in de film 'No Exit'

Beoordeling van Gids.tv: ★★½

Entertainment-score: 60% | IMDb ★ 6,1

Zin in een spannende film met lichte horrorelementen? En waar visueel net iets meer te genieten valt als een normale doordeweekse televisiefilm? Dan zit je best goed met deze productie die je - net niet - op het puntje van je stoel of bank laat zitten. Neem bovendien sommige foute plotwendingen en ongeloofwaardige situaties voor lief en je ziet een hele aardige thriller met een leuke cast die alles uit de kast probeert te trekken. Naast nieuwe acteertalent (Havana Rose Liu en Danny Ramirez) zijn ook de doorgewinterde acteurs Dennis Haysbert (Heat) en Dale Dickey (Hell or High Water) van de partij. En dat is best fijn. De scène met de spijker is niet nieuw, maar veruit de interessantste van deze film. Tweeënhalve ster.

Cast
Naast Havana Rose Liu (The Sky Is Everywhere) zijn ook Danny Ramirez (Top Gun: Maverick), David Rysdahl (The Land of Owls), Dennis Haysbert (Heat) en Dale Dickey (Hell or High Water) te zien in deze productie. Deze film is geproduceerd door Frank Scott (The Queen’s Gambit) en geregisseerd door Damien Power (Killing Ground).

Vanaf 25 februari 2022 is de film No Exit te zien op Disney Plus. Genre: Thriller, Drama, Horror, Mysterie. Tijdsduur: 95 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV