Vanavond op tv: Finale van Hunted: VIPS, nieuwe afleveringen Spoorloos en De Verloren Stem

Vanavond op tv: Finale van Hunted: VIPS, nieuwe afleveringen Spoorloos en De Verloren Stem
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 28 februari

Kijktip :

Na een geweldig weekend voor de Publieke Omroep is er ook deze maandag weer ruimte voor een aantal geweldige programma's. Zo is er de finale van het populaire Hunted VIPS en een nieuwe aflevering van Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 28 februari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Finale: Hunted VIPS

NPO 3
20:25 uur

Na een week eindigt de vlucht van de overgebleven deelnemers van Hunted VIPS. Halen ze het extractiepunt of is het avontuur net daarvoor afgelopen dankzij succesvolle hunters? Nog over zijn de duo's Tatum & Mingus en Nasrdin & Walid. Kelvin is nog alleen over nadat zijn vriendin Nina werd gepakt.


Dramafilm: Erin Brockovich

RTL 8
20:28 uur

De werkloze alleenstaande moeder Erin Brockovich krijgt een baan als assistente bij een advocatenkantoor. Niemand neemt haar serieus, omdat ze slechtgemanierd is. Maar daar komt verandering in als Erin het in haar eentje opneemt tegen het grootste energiebedrijf uit de regio. Ze is erachter gekomen dat dit bedrijf illegaal giftige stoffen loost in het drinkwater en maakt er een zaak van.


Docu: Het verdriet van Carnaval

NPO 2
20:29 uur

Filmmaker Frank van Osch gaat in Het verdriet van Carnaval op zoek naar de ziel van het bijzondere volksfeest carnaval en volgt daarvoor markante en doorgewinterde carnavalsvierders uit Oeteldonk (Den Bosch), Grolle (Groenlo) en Oeles-Riek (Tegelen). De hoofdpersonen vertellen het verhaal van de diepgewortelde ziel van carnaval en over het verdriet, omdat het volksfeest niet doorging afgelopen jaar. De verhalen zijn serieus en vrolijk tegelijk.


Spoorloos: grondig onderzoek

NPO 1
21:21 uur

In de nieuwe aflevering van Spoorloos helpt Derk Bolt Neeltje, die achter een goed bewaard geheim komt wanneer ze haar eigen geboorteakte opvraagt: haar ouders zijn haar adoptieouders. Spoorloos gaat op zoek naar de biologische ouders van Neeltje. Neeltje begrijpt ineens waarom ze van haar moeder nooit liefde had gekregen. Maar wat ze ook onderneemt, het lukt haar niet om haar biologische ouders te vinden.


Terug: De Verloren Stem

NPO 2
22:33 uur

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen gaat Tijs van den Brink in een nieuwe reeks van De Verloren Stem op zoek naar de verhalen van afgehaakte, teleurgestelde en twijfelende kiezers. Van den Brink luistert naar de teleurstelling van (mogelijke) afhakers en gaat op zoek naar mensen die hun stem op een andere manier doen gelden. En zo nu en dan probeert Tijs toch een klein duwtje richting de stembus te geven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Finale van Hunted: VIPS, nieuwe afleveringen Spoorloos en De Verloren Stem of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV