Vanavond op tv: Kim en Antoine dichtbij grote dag in Married at First Sight, Jan Rot in Volle Zalen

Vanavond op tv: Kim en Antoine dichtbij grote dag in Married at First Sight, Jan Rot in Volle Zalen
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 maart

Kijktip :

De grote dag komt voor Kim en Antoine steeds dichterbij in Married at First Sight. Verder onder meer een bijzondere aflevering van Volle Zalen met Jan Rot. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 1 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Dramafilm: Philadelphia

RTL 8
20:25 uur

Op RTL 8 is vanavond het aangrijpende filmdrama Philadelphia te zien. De veelbelovende advocaat Andrew Beckett wordt ontslagen bij een prestigieus advocatenkantoor. Hij vermoedt dat zijn ziekte, aids, daar de reden van is en besluit zijn voormalige werkgever aan te klagen. Alleen de homofobe advocaat Joe Miller durft de invloedrijke firma aan te klagen, want hij kan het geld en de publiciteit goed gebruiken. Samen gaan ze de strijd aan tegen de vooroordelen en de corruptie van hun machtige tegenstanders.

Married at First Sight: sprookje compleet

RTL 4
20:30 uur

In deze aflevering van Married at First Sight leren de koppels elkaar steeds beter kennen en lijken sommige stellen ook steeds gelukkiger met elkaar te worden. Voor het zesde koppel, Kim en Antoine, komt de grote dag steeds dichterbij. Rowan en Astleigh leren elkaar nog steeds beter kennen. Gelukkig schrikt Rowans bijzondere muzieksmaak Astleigh niet af. Sander verrast Astrid op Mallorca met een persoonlijk cadeau. Voor kersverse bruidegommen Sonny en Dylan lijkt het sprookje compleet.

Familie Gillis: winteronderhoud

SBS 6
20:30 uur

Terwijl vakantieparkeneigenaar Peter Gillis met vriendin Nicol vakantie viert in Spanje, houdt zoon Mark in deze aflevering van Familie Gillis: massa is kassa het winteronderhoud op de parken scherp in de gaten. Hoofd-horeca Samir maakt van de gelegenheid gebruik om hem te vragen om een extra hulp voor het komende vakantieseizoen. Eenmaal terug van de Spaanse costa wil Nicol een potentieel winkelpandje bezoeken voor haar eigen intimiteitsboetiek. Peter en Mark komen in actie wanneer een snelheidsduivel hun vakantiepark terroriseert.

Misdaadfilm: Nightcrawler

SBS 9
20:30 uur

SBS9 zendt vanavond de intrigerende misdaadfilm Nightcrawler uit. De eigenaardige en ambitieuze kruimeldief Lou Bloom voelt zich aangetrokken tot de onderwereld van Los Angeles en als hij op een nacht door de stad loopt, stuit hij op een paar aasgieren in actie. Hij schaft een goedkope videocamera en een politiescanner aan en gaat op jacht. Verkeersongevallen, overvallen, huisinbraken, niets lijkt te gek. De televisieproducente Nina is onder de indruk van zijn opnames en geeft Lou de kans om misdaadjournalistiek te bedrijven.

Volle Zalen: Jan Rot

NPO 2
20:35 uur

In deze speciale uitzending van Volle Zalen volgt Cornald Maas vertaler, tekstschrijver en zanger Jan Rot. Hij is ongeneeslijk ziek en werkt aan zijn laatste album. Jan Rot hoopt dat het recent geannuleerde concert, waarbij andere artiesten nummers van en met hem zingen, alsnog door kan gaan dit jaar. Bovendien gaat in maart de Nederlandse versie van de musical Matilda in première, waarvoor hij de vertaling maakte.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV