Viaplay of F1TV: Zo kijk je live naar de Formule 1 in 2023

Viaplay of F1TV: Zo kijk je live naar de Formule 1 in 2023
Hoe kijk je live naar de nieuwe wereldkampioen?

Sport :

Het nieuwe Formule 1 seizoen gaat op 3 maart 2023 van start met de race in Bahrein. Max Verstappen gaat als regerend wereldkampioen ook dit seizoen weer proberen de titel op zijn naam te schrijven. Hoe kun je die weg nu goed volgen? Gids.tv heeft het overzicht.

Optie 1: streamingdienst Viaplay
De rechten van de Formule 1 liggen sinds vorig jaar bij Viaplay, de nieuwe streamingdienst van NENT. Je kunt je abonneren op de streamingdienst via de internetpagina van Viaplay, maar ook via jouw tv-provider. Bij sommige tv-providers is zelfs een tv kanaal ingeruimd, waar je in de raceweekenden verschillende races kunt zien.

Bij Viaplay kun je alle Formule 1-races van 2023 bekijken.

Optie 2: F1TV
Een andere optie is een abonnement aanschaffen op de online service F1TV Pro. Het reguliere abonnement is een stuk goedkoper (7,99 tegenover 15,99) en je kunt bij F1TV ook de Formule 2 en Formule 3 kijken.

Bij F1TV Pro kun je alle Formule 1-races van 2023 bekijken.

Bekijk ook de volledige Formule 1-kalender van 2023.

Optie 3: NOS en België Eén
Er zijn dit jaar twee races via de Publieke Omroepen van twee Benelux-landen te zien. Op zondag 30 juli is de race op Spa-Francorchamps te zien op Canvas. Op 27 augustus is onze trots, de GP van Zandvoort, te kijken op NPO 1.

Optie 4: Samenvattingen
En dan is er natuurlijk altijd nog de optie om de samenvattingen van de races en de verschillende kwalificaties, sprint races en vrije trainingen te kijken. Die vind je van elke race hier op Gids.tv via ons speciale Formule 1-dossier.

GEEN OPTIE: RTL Duitsland
Vorig jaar en het jaar daarvoor had RTL Duitsland de subrechten voor de Formule 1, wardoor ze vier races mochten uitzenden. Dit is vanaf 2023 geen optie meer, omdat ze de subrechten zijn kwijtgeraakt. Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland kunt kijken.

Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV