Viaplay of F1TV: Zo kijk je live naar de Formule 1 in 2022

Viaplay of F1TV: Zo kijk je live naar de Formule 1 in 2022
Hoe kijk je live naar de nieuwe wereldkampioen?

Sport :

Het nieuwe Formule 1 seizoen gaat op 18 maart 2022 van start met de race in Bahrein. Max Verstappen gaat als regerend wereldkampioen ook dit seizoen weer proberen de titel op zijn naam te schrijven. Hoe kun je die weg nu goed volgen? Gids.tv heeft het overzicht.

Optie 1: nieuwe streamingdienst Viaplay
De rechten van de Formule 1 zijn dit jaar verkocht aan Viaplay, de nieuwe streamingdienst van NENT. Je kunt je abonneren op de streamingdienst via de internetpagina van Viaplay, maar ook via jouw tv-provider. Bij sommige tv-providers is zelfs een tv kanaal ingeruimd, waar je in de raceweekenden verschillende races kunt zien.

Bij Viaplay kun je alle Formule 1-races van 2022 bekijken.

Optie 2: F1TV
Een andere optie is een abonnement aanschaffen op de online service F1TV Pro. Het reguliere abonnement is een stuk goedkoper (7,99 tegenover 13,99) en je kunt bij F1TV ook de Formule 2 en Formule 3 kijken.

Bij F1TV Pro kun je alle Formule 1-races van 2022 bekijken.

Bekijk ook de volledige Formule 1-kalender van 2022.

Optie 3: RTL Duitsland
Bij RTL Duitsland zijn, net als vorig jaar, ook dit jaar weer vier races te zien. Het gaat om de races:

  • 24 april: Emilia-Romagna (Italië)
  • 3 juli: Groot-Brittannië (Silverstone)
  • 4 september: Zandvoort (Nederland)
  • 13 november: Brazilië

Kijk hier op welk kanaal je RTL Duitsland kunt kijken.

Optie 4: NOS en België Eén
Er zijn dit jaar twee races via de Publieke Omroepen van twee Benelux-landen te zien. Op 28 augustus is de race op Spa-Francorchamps te zien op België Eén. Op 4 september is onze nieuwe trots, de GP van Zandvoort te kijken op NPO 1.

Optie 5: Samenvattingen
En dan is er natuurlijk altijd nog de optie om de samenvattingen van de races en de verschillende kwalificaties, sprint races en vrije trainingen te kijken. Die vind je van elke race hier op Gids.tv via ons speciale Formule 1-dossier.

Lees en bekijk alle aankondigingen, tijdschema's, samenvattingen en hoogtepunten van de Formule 1 in ons Formule 1-dossier.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV