Presentatie regeerakkoord: waar schuiven de politici aan?

Presentatie regeerakkoord: waar schuiven de politici aan?
RTL Late Night en Nieuwsuur hebben de kopstukken

Na een periode van maandenlang onderhandelen presenteert de nieuwe regering, bestaande uit VVD, CDA, D66 en ChristenUnie, vandaag de plannen voor de komende kabinetsperiode. Op tv wordt uitgebreid aandacht besteed aan de presentatie en de inhoud van het regeerakkoord.

De NOS heeft 's middags vanaf 12:30 uur een live-uitzending rond de presentatie van het regeerakkoord. Kamervoorzitter Arib krijgt het eerste exemplaar van Zalm en daarna is het regeerakkoord openbaar. De presentatie is vanaf 13:00 uur te zien op NPO 1 en via de livestream van de NOS.

Vanavond zullen de talkshows en actualiteitenprogramma's uitgebreid aandacht besteden aan het regeerakkoord. RTL Late Night heeft een special uitzending, van 21:30 tot 23:30 uur, waarin Humberto Tan en Merel Westrik premier Mark Rutte (VVD) en Gert-Jan Segers (ChristenUnie) ontvangen. Frits Wester zit aan tafel om de plannen te analyseren.

De andere twee partijleiders, Sybrand Buma van het CDA en Alexander Pechtold van D66, schuiven om 22:00 uur aan bij Nieuwsuur. Daarin zal Mariëlle Tweebeeke ze twee uur uur lang interviewen. Dominique van der Heyde geeft verdere toelichting op de plannen en reacties.

In De Wereld Draait Door bespreken Tom-Jan Meeus, Barbara Baarsma, Lamyae Aharouay en Prem Radhakishun het regeerakkoord.

InPauw geven oppositieleden Emile Roemer (SP), Lodewijk Asscher (PvdA) en Jesse Klaver (GroenLinks) hun reactie. Jort Kelder en Xander van der Wulp geven hun mening over het regeerakkoord.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Presentatie regeerakkoord: waar schuiven de politici aan? of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV