Deze 5 topseries kun je streamen op HBO Max vanaf 8 maart

Deze 5 topseries kun je streamen op HBO Max vanaf 8 maart
Ga er maar eens lekker voor zitten...

Kijktip :

Op 8 maart verschijnt HBO Max in Nederland. Een nieuwe speler op het toneel betekent ook nieuwe titels en verschuivingen van titels tussen de verschillende streamingdiensten. Gids.tv zet alvast 5 toptitels op een rij die je vanaf 8 maart kunt gaan kijken.

5. Watchmen (2018)

IMDb ★ 8,2

Bron: HBO
Gemaskerde burgerwachten zijn door de overheid verbannen vanwege hun gewelddadige methoden. Ondanks dit verzamelen sommigen zich om een revolutie te beginnen, terwijl anderen erop uit zijn om deze te stoppen voordat het te laat is. Bekijk hier waar je Watchmen kunt streamen.

4. Succession (2018 - heden)

IMDb ★ 8,8

De familie Roy, bestaande uit vader Logan en zijn vier kinderen, beheert een van de grootste media en entertainment bedrijven ter wereld: Waystar Royco. Als 80-jarige begint vader Logan fouten te maken. De mediamagnaat zal plaats moeten maken voor een opvolger. Bekijk hier waar je Succession kunt streamen.

3. Game of Thrones (2012 - 2019)

IMDb ★ 9,3

Bron: HBO
De serie bevat een flinke hoeveelheid verhaallijnen. Het overgrote deel van de serie speelt zich af op het fictieve continent Westeros, waar enkele adellijke families strijden om de macht in het rijk. Bekijk hier waar je Game of Thrones kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Game of Thrones seizoen 8.

2. Lovecraft Country (2019)

IMDb ★ 7,1

Atticus Freeman reist samen met zijn beste vriendin Letitia en zijn oom George door het racistische Amerika van de jaren vijftig op zoek naar zijn vader. Dit is het begin van een strijd om te overleven en zowel de racistische verschrikkingen van het witte Amerika te overwinnen als de angstaanjagende monsters die ze op hun pad tegenkomen. Bekijk hier waar je Lovecraft Country kunt streamen.

1. Euphoria (2019 - heden)

IMDb ★ 8,5

Bron: HBO
De zeventienjarige Rue keert terug thuis uit het afkickcentrum zonder plannen om clean te blijven. Ze ontmoet Jules, een nieuwkomer in de stad, op een feestje in het huis van McKay. Nate frustreert McKay als McKay interesse toont in Cassie. Bekijk hier waar je Euphoria kunt streamen.

Lees hier onze serierecensie van Euphoria seizoen 1.

HBO Max is vanaf 8 maart beschikbaar in Nederland. Bekijk vanaf dan wat er nieuw op HBO Max te vinden is.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV