Finale De Alleskunner seizoen 3 vrijdag 4 maart te zien op SBS6

Finale De Alleskunner seizoen 3 vrijdag 4 maart te zien op SBS6
Wie mag zich "De Alleskunner 2022" noemen?

Kijktip :

Na een aantal spannende weken is het vrijdag 4 maart zover: de finale van het derde seizoen van De Alleskunner. Wie overleeft ook de laatste spellen en mag zichzelf "De Alleskunner 2022" noemen?

De Alleskunner gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Tien deelnemers
De afgelopen weken werden er in elke aflevering tien spellen gespeeld. De opdracht was duidelijk: je mag als kandidaat niet als laatste eindigden bij een spel, want dan lig je uit De Alleskunner. Per aflevering vielen tien mensen af, waardoor het deelnemersveld is teruggebracht van honderd naar tien finalisten.

Spellen
De spellen die de overgebleven tien deelnemers in de finale-aflevering zullen spelen, zijn nog even geheim. Ze zullen echter opnieuw tot het uiterste uitgedaagd worden en al hun vaardigheden moeten aanwenden om de eindstrijd te halen. In de zenuwslopende finale spelen twee kandidaten tegen elkaar.

De finale van De Alleskunner is vrijdag 4 maart om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van De Alleskunner terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV