Vanavond op tv: AZ - Ajax (KNVB Beker), nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak en meer

Vanavond op tv: AZ - Ajax (KNVB Beker), nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 maart

Kijktip :

Vanavond is de tweede halve finale van de KNVB beker, AZ - Ajax, live te zien. Verder onder meer een nieuw seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Live: AZ - Ajax (KNVB Beker)

FOX
20:00 uur

Vanaf 19.00 uur de voorbeschouwing en om 20.00 uur live verslag van AZ - Ajax in de halve finale van de KNVB-beker. Het duel tussen AZ en Ajax is de absolute kraker in het bekertoernooi tot nu toe. AZ bereikte de finale na overwinningen op Heracles, FC Twente en RKC. Ajax versloeg Barendrecht, Excelsior Maassluis en Vitesse. In december won AZ van Ajax in de Johan Cruijff Arena. De eredivisie-ontmoeting eindigde in 1-2. Vorig seizoen won Ajax drie keer van AZ.


Terug: Mr. Frank Visser doet uitspraak

SBS 6
20:30 uur

Mr. Frank Visser is weer terug met nieuwe burenruzies die hij probeert op te lossen. Presentator Viktor Brand houdt een oogje in het zeil. Mr. Visser reist af Helmond waar Elly en Jan de wanhoop nabij zijn. Want sinds ze een jaar geleden zijn verhuisd naar residentie Brouwhorst wordt hun woongenot flink verpest door hun buurman Peter. De buren in kwestie zijn zich van geen kwaad bewust.


Comedyfilm: Instant Family

Spike
20:30 uur

Op Spike is vanavond de hartverwarmende comedy Instant Family te zien. Pete (Mark Wahlberg) en Ellie (Rose Byrne) moeten het ouderschap onder de knie krijgen wanneer ze drie pleegkinderen in huis nemen. Geïnspireerd op een waargebeurd verhaal. Deze familiecomedy van de makers van Daddy's Home moet je zien.


Nieuw: Half Holland dakloos

NPO 3
21:00 uur

In de vierdelige serie Half Holland dakloos vertelt programmamaker Yora Rienstra, zelf woningzoekende, de verhalen achter de wooncrisis. Ondertussen probeert ze zelf voet aan de grond te krijgen op de woningmarkt. Half Holland dakloos zoomt in op mensen die te maken hebben met de oorzaken en gevolgen van de wooncrisis, in de stad én op het platteland. De een is slachtoffer, terwijl de ander juist gebaat is bij een krappe markt.


Docu: The Taste of Desire

NPO 2
22:30 uur

Aan de hand van de verleidelijke oester onderzoekt de documentaire The Taste of Desire de complexiteit van menselijke verlangens. Zowel de vreugde en het genot als de negatieve, destructieve keerzijde. In een filmische reis rond de wereld raken vijf persoonlijke verhalen met elkaar verbonden door ieders unieke band met de oester.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: AZ - Ajax (KNVB Beker), nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV