Waar is GLORY 80 live te zien? (zaterdag 19 maart)

Waar is GLORY 80 live te zien? (zaterdag 19 maart)
Met onder anderen Arkadiusz Wrzosek - Badr Hari

Sport :

Badr Hari is terug! Op zaterdag 19 maart staat GLORY 80 op het programma, met twee headliners om naar uit te kijken. We zullen onder anderen Badr Hari en Jamal Ben Saddik in actie zien. Waar kun je het vechtsportspektakel live kijken?

Koop je PPV voor GLORY 80 via de website van GLORY.

Livestream
Het evenement GLORY 80 kent niet één, maar twee headliners. Badr Hari is terug voor revanche op Arkadiusz Wrzosek, maar ook Jamal Ben Saddik is terug na zijn clash met Rico Verhoeven in oktober 2021; hij neemt het op tegen Nederlander Levi Rigters, die voor zijn eerste grote test staat. De avond kent echter nog veel meer spectaculaire gevechten, die allemaal te zien zijn via de stream van GLORY.

Hoe werkt het?
Maar hoe werkt het precies? Op de website van GLORY kun je gratis een account aanmaken. Daarmee kun je een ticket kopen voor de livestream volgens het principe 'pay per view'. Een pay per view voor GLORY 80 kost eenmalig €19,99. Met dit ticket is het hele evenement live te kijken op de website van GLORY. De preliminary card is GRATIS te zien in een livestream via Gids.tv.

Het evenement GLORY 80 is zaterdag 19 maart vanaf 20.00 uur Nederlandse tijd te zien. Pay per view-tickets zijn verkrijgbaar via de website van GLORY.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Waar is GLORY 80 live te zien? (zaterdag 19 maart) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV