Paralympische Spelen in Peking live op tv en online

Paralympische Spelen in Peking live op tv en online
NOS zendt live uit op livestreams en samenvattingen op tv

Sport :

Kort na de Olympische Spelen in Peking is het in de Chinese stad tussen vrijdag 4 en zondag 13 maart tijd voor de Paralympische Winterspelen. Er is bij de NOS dagelijks verslag van alle sporten met samenvattingen en livestreams.

Hoogtepunten
Herman van der Zandt presenteert elke namiddag (vlak voor Tijd voor Max) in een half uur alle hoogtepunten van de vorige Paralympische dag. Deze uitzending wordt herhaald rond middennacht. Het verslag vanuit Peking wordt verzorgd door Ayolt Kloosterboer en Eva Vloon.

De tekst gaat verder onder deze video's

Livestreams
De NOS doet online via NOS.nl en de app live verslag van de Paralympics door middel van twee livestreams, waarop onderdelen worden uitgezonden waaraan Nederlandse sporters deelnemen.

De Paralympische Spelen in Peking zijn van vrijdag 4 maart tot en met zondag 13 maart tussen 02.00 en 11.00 uur live te zien via de livestreams op NOS.nl en via de NOS-app. Samenvattingen zijn op tv om 16.20 uur en 00.10 uur te zien op NPO 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Paralympische Spelen in Peking live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV