Viaplay in Nederland: prijs, aantal streams, sport en films en series

Viaplay in Nederland: prijs, aantal streams, sport en films en series
Wat kun je precies met Viaplay?

Kijktip :

Het Nederlandse medialandschap is vol met streamingdiensten. Eén daarvan is Viaplay, de dienst van het Scandinavische NENT. Naast een aantal film- en serie aanbieders is er ook heel veel live sport te zien. Gids.tv heeft het overzicht.

2 streams
De app van Viaplay is op zo'n beetje elk apparaat te downloaden: smartphones, tablets, computers, smart-tv's, Chromecast, Apple TV en mediaboxen hebben allemaal mogelijkheden om de app te bekijken. Wel kan je maximaal op twee apparaten tegelijkertijd kijken en binnen 24 uur op maximaal 5 apparaten gebruik hebben gemaakt van de dienst.

Prijs
Op dit moment (maart 2022) kan je een abonnement afsluiten voor 9,99 euro per maand, maar in augustus wordt dit automatisch 13,99 euro per maand.

De tekst gaat verder onder deze video's

Sport
NENT heeft in Nederland de rechten gekocht op verschillende sporten, waaronder darts, de Premier League, de Bundesliga en de Formule 1, Formule 2 en Formule 3. Voor die laatste heeft Viaplay via onder meer KPN en VodafoneZiggo in de raceweekenden ook een tv-kanaal beschikbaar gesteld.

Films en series
Ook qua films en series heeft Viaplay wat te bieden. Naast Viaplay Originals (vaak Scandinavische series) is er in Nederland ook het aanbod van StarzPlay, Hayu en CuriosityStream bij gekomen.

Viaplay is vanaf 2022 beschikbaar in Nederland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV