Vanavond op tv: finale De Alleskunner, moord op golfclub in Flikken Maastricht

Vanavond op tv: finale De Alleskunner, moord op golfclub in Flikken Maastricht
De tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 maart

Kijktip :

Vanavond staat de finale van De Alleskunner op het programma. Verder onder meer een spannende nieuwe aflevering van Flikken Maastricht. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor vrijdag 4 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

De Alleskunner: finale

SBS 6
20:30 uur

Na een aantal spannende weken is het vanavond zover: de finale van het derde seizoen van De Alleskunner. Wie overleeft ook de laatste spellen en mag zichzelf vanaf vandaag "De Alleskunner 2022" noemen? De afgelopen weken werden er in elke aflevering tien spellen gespeeld. De opdracht was duidelijk: je mag als kandidaat niet als laatste eindigden bij een spel, want dan lig je uit De Alleskunner. Per aflevering vielen tien mensen af.

Flikken Maastricht: moord op golfclub

NPO 1
20:35 uur

Vanavond is er weer een spannende nieuwe aflevering van Flikken Maastricht te zien op NPO 1. Op de rough van de Maastrichtse golfclub wordt een lid vermoord aangetroffen. Al snel blijkt de zaak gelinkt aan een moord in Sittard waardoor Chris Boot een hernieuwde kennismaking met Eva heeft. De mannen zijn vermoord met een kogel uit hetzelfde wapen. Maar wat is het motief dat Wolfs en Eva naar de dader leidt?

Start: The Mentalist

FOX
21:00 uur

De Amerikaanse seriezender FOX zendt vanaf vanavond het eerste seizoen van de veelgeprezen serie The Mentalist opnieuw uit. Patrick Jane, een onafhankelijk consulent voor het California Bureau of Investigation (CBI), heeft de opmerkelijke gave om misdaden op te lossen door middel van zijn messcherpe observatievaardigheden. Daarmee is hij van grote toegevoegde waarde voor het CBI.

Thriller: Zodiac

Canvas
21:20 uur

Vanavond is op Canvas de spannende misdaadfilm Zodiac te zien. Het leven van cartoonist Robert Graysmith komt op zijn kop te staan wanneer zijn krant op een dag een brief ontvangt waarin meerdere moorden in de regio worden opgeëist. De moordenaar, die zichzelf Zodiac noemt, voegt bij de verklaring een tekst in geheimschrift. Graysmith raakt geïntrigeerd door de zaak en gaat samen met zijn collega op zoek naar de moordenaar.

Thriller: Wind River

NPO 3
23:10 uur

Op NPO 3 is vanavond de sfeervolle thriller Wind River te zien. Een wildjager helpt een beginnend FBI-agente met het oplossen van een mysterieuze moord in het wetteloze indianenreservaat Wind River en wordt hierdoor geconfronteerd met zijn eigen verleden. Wind River is het regiedebuut van Taylor Sheridan, schrijver van de veelgeprezen films Sicario en Hell or High Water.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV