Mysterieuze thriller Bad Times at the El Royale zaterdag te zien op Veronica

Mysterieuze thriller Bad Times at the El Royale zaterdag te zien op Veronica
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Sommige fantastische films krijgen tegenwoordig, temidden van al het superheldengeweld en Oscar bait, veel minder aandacht dan ze verdienen. De mysterieuze thriller Bad Times at the El Royale is zo'n film. Cast, scenario en sfeer: alles is fantastisch verzorgd in deze film. Je ziet 'm zaterdag op Veronica en je kunt Bad Times at the El Royale streamen via Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
Bad Times at the El Royale speelt zich af in de jaren zestig, rond een vervallen hotel met een duister verleden in Californië. Zeven vreemdelingen ontmoeten elkaar op een avond op deze naargeestige plek. Ze hebben allemaal het nodige te verbergen en ieder draagt zijn of haar eigen geheimen met zich mee. In de loop van de nacht krijgen ze de kans om zichzelf van hun demonen te verlossen, voordat de hel écht losbreekt.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Op het gebied van sfeer scoort Bad Times at the El Royale een dikke tien. De film speelt zich grotendeels af op één afgelegen locatie in de jaren zeventig, die prachtig is aangekleed. Daar verzamelt zich een ijzersterke cast om ons onder te dompelen in een lekker mysterieus verhaal, waarin niets is wat het lijkt. Het acteerwerk is om door een ringetje te halen en regisseur Drew Goddard houdt ons dik twee uur op het puntje van de stoel. De climax is er één om niet snel te vergeten.

Cast
Naast Jeff Bridges (The Big Lebowski), Cynthia Erivo (Harriet) en Dakota Johnson (The Peanut Butter Falcon) zijn ook Jon Hamm (Richard Jewell), Chris Hemsworth (Avengers: Endgame) en Nick Offerman (The Founder) te zien in Bad Times at the El Royale. Deze film is geregisseerd door Drew Goddard (The Cabin in the Woods).

Bad Times at the El Royale (2018) wordt beoordeeld met een 7,1 op IMDb en is zaterdag 5 maart om 23.10 uur te zien op Veronica. Genre: mysterie, thriller. Speelduur: 141 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV