Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel vanaf maandag te zien op NPO 2

Nieuw seizoen Met het Mes op Tafel vanaf maandag te zien op NPO 2
Kennis- en blufquiz is terug

Kijktip :

Vanaf maandag (7 maart) is Met het Mes op Tafel, de kennis- en blufquiz van Omroep MAX, weer terug op televisie als vervanger van Per seconde wijzer. Elke maandag tot en met donderdag op NPO 2.

Met het Mes op Tafel gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Bluffen
Herman van der Zandt ontvangt van maandag tot en met woensdag dagelijks drie nieuwe kandidaten, om op donderdag de weekfinale met de beste deelnemers te spelen. Die hebben laten zien dat ze niet alleen over veel kennis beschikken, maar hun tegenstanders ook kunnen afbluffen door wel of juist niet in te zetten.

Rondes
In Met het Mes op Tafel worden eerst vier rondes met drie kandidaten gespeeld. Ze beantwoorden vragen in diverse categorieën, en kunnen op basis daarvan geld inzetten. Wie speelt het slim en is veilig voor de laatste drie rondes? En wie valt er na de vierde ronde af, omdat hij of zij het laagste geldbedrag op de teller heeft staan?

Met het Mes op Tafel is vanaf maandag 7 maart welke maandag tot en met donderdag rond 19.55 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Met het Mes op Tafel terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV