Nieuw programma Hunted into the Wild begint maandag 7 maart op NPO 3

Nieuw programma Hunted into the Wild begint maandag 7 maart op NPO 3
Spin-off van Hunted

Kijktip :

Na Hunted en Hunted VIPS is vanaf maandag (7 maart) de nieuwe variant Hunted into the Wild te zien op NPO 3. Twaalf Nederlanders slaan in de rauwe natuur, ergens in Europa, op de vlucht. Ze worden op de hielen gezeten door professionele hunters. Die proberen ze binnen tien dagen in de kraag te vatten.

Hunted into the Wild gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Uitdagingen
De deelnemers zijn overgeleverd aan de wildernis en de uitdagingen die daarbij horen, en helemaal op zichzelf aangewezen. Als niemand je kan helpen, waar kan je dan nog heen? De basisregels zijn niet veel anders dan bij de andere Hunted-varianten: de voortvluchtigen moeten binnen het afgekaderde gebied blijven en proberen het extractiepunt te bereiken, waar ze veilig zijn.

Opsporingsteam
In een verlaten gebouw vinden zij hun eerste aanwijzing voor het extractiepunt. Vanaf dat moment begint deze fysieke en mentale uitputtingsslag voor de voortvluchtigen. Dan komen ook de eerste beelden op headquarters binnen. Daar zit een opsporingsteam, onder leiding van Marcel van de Ven. Zij zetten alles op alles om de voortvluchtigen binnen te halen.

Hunted into the Wild is vanaf maandag 7 maart wekelijks rond 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Hunted into the Wild terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV