Feyenoord - FC Groningen live op tv (Eredivisie)

Feyenoord - FC Groningen live op tv (Eredivisie)
Wedstrijd in de 25ste speelronde

Sport :

Op zaterdag 5 maart spelen Feyenoord en FC Groningen in de vijfentwintigste speelronde van de Eredivisie tegen elkaar in het De Kuip. De wedstrijd wordt om 21.00 uur live uitgezonden op ESPN 1.

Samenvatting en hoogtepunten Feyenoord - FC Groningen

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Feyenoord
De ploeg van Arne Slot is door het verlies tegen AZ vorige week definitief uitgeschakeld voor het kampioenschap. Dan maar gaan voor de derde plaats en een goede prestatie in de Europese competitie, zullen ze in Rotterdam denken. Van Groningen winnen moet te doen zijn.

Bekijk hier het volledige Eredivisieprogramma van dit weekend.

Voorbeschouwing
De voorbeschouwing van de wedstrijd (met analyse en interviews) start om 20.40 uur op ESPN 2. Na de wedstrijd zijn interviews en analyses te zien op ESPN 2. In NOS Studio Sport Eredivisie is vanaf 22.20 uur een uitgebreide samenvatting te zien.

Bekijk het complete speelschema van Feyenoord.

Feyenoord - FC Groningen is zaterdag 5 maart om 21.00 uur live te zien op ESPN. Online zijn alle doelpunten en de samenvatting te zien bij Gids.tv. Om 22.20 uur is in NOS Studio Sport Eredivisie op NPO 1 een uitgebreide samenvatting te zien.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV