Vanavond op tv: Finale van Wie is de Mol?, muziekdocu Adele en Hoge Bomen

Vanavond op tv: Finale van Wie is de Mol?, muziekdocu Adele en Hoge Bomen
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 5 maart

Kijktip :

Het is eindelijk tijd voor de langverwachte finale van Wie is de Mol?! Uiteraard is dit één van de kijktips van deze zaterdag. Daarnaast kunnen we ook kijken naar een nieuwe aflevering van Hoge Bomen en de muziekspecial An Audience with Adele. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 5 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Misdaadfilm: Pulp Fiction

Veronica
20:00 uur

In Pulp Fiction werken Jules en Vincent voor de machtige misdadiger Marsellus Wallace. Vincent komt in de problemen als hij Mia, de vrouw van Wallace, een avondje gezelschap moet houden. Ondertussen is Wallace verwikkeld in een deal met de bokser Butch, die Wallace belazert en er met z'n geld vandoor gaat.


Start: Huss

Canvas
20:36 uur

Vanaf vanavond is de Zweedse misdaadserie Huss wekelijks met een dubbele aflevering te zien. In deze serie volgen we Katarine Huss. We maken kennis met Katarina Huss. Zij begint als stagiaire bij de politie van Göteborg, maar krijgt een koel en sceptisch onthaal. De reden? Haar moeder Irene is de adjunct-hoofdcommissaris.

Lees hier op welk kanaal Canvas te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Ontknoping: Wie is de Mol?

NPO 1
20:39 uur

Na een enerverend en bij vlagen zenuwslopend seizoen van Wie is de Mol? wordt vanavond eindelijk duidelijk welke kandidaat de opdrachten probeerde te saboteren. De Mol van het tweeëntwintigste seizoen onthult zijn of haar ware identiteit.


Hoge Bomen: Najib Amhali

SBS 6
21:30 uur

In de tweede aflevering van het nieuwe seizoen van Hoge Bomen ontvangt presentator Jeroen van der Boom cabaretier Najib Amhali aan zijn witte piano voor een mooi en verrassend gesprek.


Comedydrama: Intouchables

Eén
21:32 uur

Intouchables is een komedie van Olivier Nakache en Eric Toledano, gebaseerd op 'Le second souffle', een autobiografisch boek van Philippe Pozzo di Borgo. Als gevolg van een ongeval gaat miljonair Philippe op zoek naar iemand om hem te helpen in het huishouden. Hij neemt een jonge man aan die opgegroeid is in de voorsteden van Parijs.


Muziekspecial: An Audience with Adele

NPO 3
22:37 uur

In november 2021 was superster Adele plotseling helemaal terug van weggeweest. Haar nieuwste single 'Easy on Me' was een wereldhit en haar album 30 brak alle records. Vanavond is de muziekspecial An Audience with Adele te zien.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Finale van Wie is de Mol?, muziekdocu Adele en Hoge Bomen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV