Zondag in Op1: Jeroen Pauw en Britt Dekker over landelijke Giro555-actiedag

Zondag in Op1: Jeroen Pauw en Britt Dekker over landelijke Giro555-actiedag
De gasten van Op1 van zondag 6 maart

Kijktip :

Zondagavond presenteren Sven Kockelmann en Fidan Ekiz de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van zondag 6 maart.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van zondag 6 maart

  • Morgen wordt er op radio en tv een landelijke Giro555-actiedag gehouden voor de slachtoffers van de oorlog in Oekraïne. Onder anderen Jeroen Pauw en Britt Dekker proberen zoveel mogelijk miljoenen binnen te halen. Vanavond zijn ze gast bij Op1.

  • Aanstaande dinsdag vertrekt hij naar de Pools-Oekraïense grens om mee te vechten aan de zijde van de Oekraïners. De Wageningse Roy wil graag zijn steentje bijdragen in de strijd tegen de Russen. Vanavond vertelt hij erover bij Op1.

  • Hoe kwetsbaar is de Rotterdamse haven als Nederland verder de oorlog ingezogen zou worden? En wat zijn de gevolgen van een eventuele havenboycot van Russische schepen in Europa? Op1 bespreekt het vanavond met de CEO van de Rotterdamse haven Allard Castelein.

  • De Europese Commissie komt dinsdag met een plan om Europa minder afhankelijk te maken van Russisch gas. Hoe snel kan dat? We bespreken het vanavond met Eurocommissaris Frans Timmermans.

  • Opnieuw werden burgers vandaag het slachtoffer van Russisch vuur. Oud-commandant Landstrijdkrachten Mart de Kruif houdt zijn hart vast voor de slag om Kiev. Hij schuift vanavond aan bij Op1 om de laatste ontwikkelingen te bespreken.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Jeroen Pauw en Britt Dekker over landelijke Giro555-actiedag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV