Nieuwe spelshow Think Inside the Box met Richard Groenendijk vanaf 6 mei op SBS6

Nieuwe spelshow Think Inside the Box met Richard Groenendijk vanaf 6 mei op SBS6
Bekende Nederlanders proberen te raden wat er in de box zit

Nieuws :

Cabaretier en presentator Richard Groenendijk is vanaf vrijdag 6 mei op SBS6 te zien met het gloednieuwe spelprogramma Think Inside the Box. Hierin proberen bekende Nederlanders aan de hand van cryptische aanwijzingen te raden wie of wat er in een gigantische LED-box staat, waar die box zich bevindt of welk liedje erin speelt.

Think Inside the Box gemist? Kijk vanaf 6 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Max Verstappen
Dat hetgene in de 'box' echt van alles kan zijn, wordt in Think Inside the Box steeds vaker duidelijk. Van een gouden medaillewinnaar van de Winterspelen tot het hele orkest van André Rieu en van een doedelzak tot de helm van Max Verstappen of de Gouden Televizier-Ring: alles is mogelijk. Hoe beter de BN'ers raden, hoe meer geld ze verdienen voor het publiek in de studio.

Hints
The Box is vijf bij vijf meter en bestaat uit grote LED-schermen, waarop allemaal hints worden getoond. Het is aan de BN'ers om de aanwijzingen te ontcijferen en de juiste vragen te stellen, waardoor ze erachter moeten zien te komen wie er in The Box zit of wat er in staat. Daarnaast moeten ze op basis van muziektonen raden welk liedje er uit The Box klinkt. Bij weer een ander spel staat de doos ergens in de wereld, maar waar?

De nieuwe spelshow Think Inside the Box is vanaf vrijdag 6 mei wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Think Inside the Box terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe spelshow Think Inside the Box met Richard Groenendijk vanaf 6 mei op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV