Liverpool - Inter live op tv (achtste finale Champions League)

Liverpool - Inter live op tv (achtste finale Champions League)
Engelsen verdedigen voorsprong

Sport :

Na een overwinning op Inter in de heenwedstrijd probeert Liverpool op het eigen Anfield kwalificatie voor de kwartfinales van de Champions League over de streep te trekken. Het duel is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Heenduel
Twee weken geleden ging Liverpool op bezoek in Milaan. De wedstrijd ging lange tijd gelijkop, maar in de slotfase sloegen de Engelsen alsnog toe. Via doelpunten van Roberto Firmino en Mohamed Salah in het laatste kwartier werd het 0-2, waardoor Liverpool zich in een uitstekende uitgangspositie bevindt.

Samenvatting en hoogtepunten Liverpool - Internazionale

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Uitdoelpunten
In vorige seizoenen was die uitgangspositie nóg beter geweest, want sinds deze jaargang tellen uitdoelpunten in Europees verband niet meer dubbel. Als Inter op Anfield met twee doelpunten verschil wint gaan we dus verlengen. Wint Inter met slechts één doelpunt verschil, dan gaat Liverpool door. Bij een gelijkspel of winst voor Liverpool gaan de Engelsen vanzelfsprekend ook verder.

De wedstrijd Liverpool - Internazionale is dinsdag 8 maart om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV