Maandag in Op1: Tom Middendorp over de situatie in Oekraïne

Maandag in Op1: Tom Middendorp over de situatie in Oekraïne
De gasten van Op1 van maandag 7 maart

Kijktip :

Maandag presenteren Nadia Moussaid en Hugo Logtenberg de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1 van maandag 7 maart.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van maandag 7 maart

  • Nu Rusland steeds meer terrein wint in Oekraïne wordt in verschillende steden geprobeerd inwoners te evacueren. In onder andere Kiev, Marioepol en Charkov zijn door Rusland corridors opgezet om burgers het land uit te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. In Marioepol werd meerdere keren het staakt-het-vuren geschonden. Oud-commandant der strijdkrachten Tom Middendorp is sceptisch over de evacuatie. Vanavond bij Op1 vertelt hij waarom.
  • Radio-dj’s van diverse zenders komen bij elkaar, BN’ers nemen de telefoon op en SBS, RTL en de NPO brengen het gezamenlijke programma ‘Samen in Actie voor Oekraïne.’ Er wordt vandaag van alles gedaan om geld op te halen voor de slachtoffers van de oorlog.Lilianne Ploumen en Evgeniy Levchenko werkten mee aan de tv-actie. Ploumen wil dat -ondanks de woningnood- vluchtelingen hier ruimhartig onderdak krijgen. Vanavond schuiven ze aan bij Op1.
  • Terwijl de kogels om je oren vliegen, verslag doen van de situatie in een oorlogsgebied. Fotojournalist Bud Wichers kent de gevaren, maar toch vertrekt hij morgen naar Oekraïne om de oorlog vast te leggen. Correspondent Michiel Driebergen is juist net terug en oorlogsfotografe Marielle van Uitert stopte, omdat ze weet dat je geluk een keer op kan zijn. Vanavond schuiven ze met zijn drieën aan bij Op1.

De latenighttalkshow Op1 is elke werkdag rond 22.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de beste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Tom Middendorp over de situatie in Oekraïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV