Ontroerende avonturencomedy The Peanut Butter Falcon vrijdag te zien op NPO 3

Ontroerende avonturencomedy The Peanut Butter Falcon vrijdag te zien op NPO 3
Ook te streamen via Amazon Prim en Pathé Thuis

Kijktip :

Ooit was Transformers-ster Shia LaBeouf de grote belofte van Hollywood. Helaas kwam de acteur meermaals in opspraak wegens aanvaringen met de politie, en zijn carrière was een puinhoop. Nu is hij terug in een bijzondere film vol avontuur en grote dromen: The Peanut Butter Falcon. Dit pareltje is vrijdag 11 maart te zien op NPO 3 en je kunt The Peanut Butter Falcon streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Waargebeurd verhaal
De 22-jarige jongeman Zak heeft het syndroom van Down en slechts één droom: een professionele worstelaar worden. Nadat hij op een dag is weggelopen uit het verpleeghuis wil hij niets liever dan die droom waarmaken. Al snel ontmoet hij Tyler, die ook op de vlucht is. Als twee ongewone bondgenoten weten ze te ontsnappen en beleven ze de wildste avonturen.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Entertainment-score: 75% | IMDb ★ 7,6

Voor wie zin heeft in heerlijke feelgood met Shia LaBeouf en Zack Gottsagen in de hoofdrollen is deze productie een sterke aanrader. Je voelt en ziet dat ze samen genieten: het duo is zich duidelijk bewust van de prachtige film waar ze in spelen. Het plaatje is compleet met actrice Dakota Johnson (de dochter van Don Johnson), die helemaal op haar plek is als de reddende engel Eleanor. The Peanut Butter Falcon maakt slim gebruik van 'flashbacks', waardoor het verhaal mooi rond is. Een uitstekende film voor deze toch wel zware tijden, want de wereld heeft liefde en dromen nodig en dat krijgen we met het lieve, grappige, spannende en hartverwarmende The Peanut Butter Falcon. Vier sterren.

Cast
Naast Shia LaBeouf (Honey Boy) en Zack Gottsagen (This Morning) zijn ook Dakota Johnson (Fifty Shades of Grey) en Jon Bernthal (Le Mans '66) te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Tyler Nilson en Michael Schwartz.

The Peanut Butter Falcon (2019) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is vrijdag 11 maart om 23.05 uur te zien op NPO 3. Genre: avontuur, comedy, drama. Tijdsduur: 97 minuten.

Acteur Zack Gottsagen en Shia LaBeouf in de film 'The Peanut Butter Falcon'

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV