Ultieme wraakfilm Nobody staat nu op Amazon Prime Video

Ultieme wraakfilm Nobody staat nu op Amazon Prime Video
Met Bob Odenkirk als Hutch Mansell

Kijktip :

Sinds 2 maart is de film Nobody te zien op Amazon Prime Video. Deze productie met Better Call Saul-ster Bob Odenkirk in de hoofdrol was één van de meest verrassende wraakfilms van 2021. Bovendien stond deze keiharde bottenbreker in de Top 10 van beste films van vorig jaar. Nobody is nu te zien op Amazon Prime Video.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Never underestimate a nobody
Het verhaal volgt Hutch "Nobody" Mansell, een vader van twee kinderen die overal waar hij komt geen enkele indruk achterlaat. Wanneer twee dieven in zijn huis inbreken is dit voor Hutch het ultieme moment om zijn woede en wraak, waarmee hij al lang rondloopt, kwijt te kunnen. Op zijn weg naar brute vergelding worden geheimen uit zijn verleden onthuld.

Paisley Cadorath, Gage Munroe en Connie Nielsen in de film 'Nobody'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★★

Entertainment-score: 80% | IMDb ★ 7.4

De makers van de John Wick-films komen met een ultieme misdaadfilm die grote indruk maakt. Niemand minder dan Bob Odenkirk vertolkt een waanzinnige hoofdrol. De ijzersterke soundtrack (met onder anderen Andy Williams en Nina Simone) past als een jas om deze film, waarin een verhaal verteld wordt over ultieme wraak. De cast is zeer verrassend: we zien onder anderen Christopher Lloyd (jawel, Dr. Emmett Brown uit Back to the Future) in een ontroerende en grappige rol als de vader van Hutch. De snoeiharde actie en vechtscènes zijn in-your-face en waanzinnig gedaan, het verhaal verveelt nooit, en je krijgt te maken met de meest foute superschurk (acteur Aleksey Serebryakov speelt Yulian Kuznetsov) van de laatste jaren. Vijf sterren.

Cast
Naast Bob Odenkirk (The Kominsky Method) en Connie Nielsen (Gladiator) zijn ook Aleksey Serebryakov (Leviafan), Christopher Lloyd (Back to the Future), Gage Munroe (Good Witch), Paisley Cadorath (Nobody) en Michael Ironside (Top Gun) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Ilya Naishuller (Hardcore Henry).

Vanaf 2 maart 2022 is de film Nobody te zien op Amazon Prime Video. Genre: actie, drama, misdaad. Tijdsduur: 92 minuten.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Ultieme wraakfilm Nobody staat nu op Amazon Prime Video of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV