Nieuw programma Dit is mijn huis gaat woensdag van start op SBS6

Nieuw programma Dit is mijn huis gaat woensdag van start op SBS6
Wie is de échte huiseigenaar?

Kijktip :

Op SBS6 is vanaf woensdag (9 maart) het nieuwe programma Dit is mijn huis te zien - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen.

Dit is mijn huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Panel
Aan de hand van vier scènes moet het studiopanel - Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Klaas van der Eerden en Ilse Warringa - zien te achterhalen wie de echte huiseigenaar is en welke drie er doen alsof. De vier panelleden hebben allemaal hun eigen 'specialisatie'.

Geldbedrag
In de eerste aflevering opent Jarinda uit Dordrecht de deuren van haar strakke villa. Pikt het panel haar eruit of trappen ze in de leugens van een van de drie actrices? Als het panel de echte Jarinda aanwijst wint zij een geldbedrag, als ze het mis hebben wint Jarinda helemaal niets.

Het nieuwe programma Dit is mijn huis is vanaf woensdag 9 maart wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Dit is mijn huis terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV