Real Madrid - Paris Saint-Germain live op tv (achtste finale Champions League)

Real Madrid - Paris Saint-Germain live op tv (achtste finale Champions League)
Eén grootmacht wordt uitgeschakeld

Sport :

Woensdagavond (9 maart) spelen Real Madrid en Paris Saint-Germain de return van hun achtste finale in de hoofdstad van Spanje. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Lees hier op welk kanaal Ziggo Sport Voetbal te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Spanning
De spanning zal vanavond om te snijden zijn in Estadio Santiago Bernabéu, want de beide teams ontliepen elkaar twee weken geleden in Parijs vrijwel niets. Dankzij een doelpunt van Kylian Mbappé, diep in de blessuretijd, ging Paris Saint-Germain er met de winst vandoor - maar de marge is met één doelpunt erg klein.

Samenvatting en hoogtepunten Real Madrid - Paris Saint-Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Lionel Messi
Het bezoek van Paris Saint-Germain aan Madrid betekent ook de terugkeer van Lionel Messi in Spanje, na zijn vertrek bij FC Barcelona afgelopen zomer. Die comeback vindt uitgerekend plaats in het stadion van de aartsvijand. Kan hij Real Madrid pijn doen, zoals hij in het verleden zo vaak heeft gedaan? Of draaien de Madrilenen de rollen om?

De wedstrijd Real Madrid - Paris Saint-Germain is woensdag 9 maart om 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 19.55 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV