Dinsdag in Jinek: Antoinette Hertsenberg over stijgende energieprijzen

Dinsdag in Jinek: Antoinette Hertsenberg over stijgende energieprijzen
De gasten van dinsdag 8 maart

Kijktip :

Eva Jinek is weer terug met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van dinsdag 8 maart.

De gasten bij Jinek op dinsdag 8 maart

  • Oekraïense vluchtelingen nemen massaal hun huisdier mee op de vlucht.Karen Soeters en Niels Kalkman vertellen over de situatie voor huisdieren in oorlogsgebied, én hoe de huisdieren nu opgevangen worden in Nederland.

  • De koopkracht gaat dit jaar met 2,5 procent omlaag. Presentatrice Antoinette Hertsenberg is vanavond te gast over de stijgende energieprijzen en de boodschappen die steeds duurder worden.

  • Door de oorlog zijn meer dan twee miljoen Oekraïeners op de vlucht. Politiek verslaggever De Telegraaf Wouter de Winther, Kamerlid Pieter Omtzigt en Europaverslaggever BNR Geert Jan Hahn over deze vluchtelingenstroom.

  • Boer Kees Huizinga verliet na 20 jaar zijn boerenbedrijf in Oekraïne. Hij vertelt vanavond dat de oorlog tussen Rusland en Oekraïne kan leiden tot een gigantische voedselcrisis.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Jinek: Antoinette Hertsenberg over stijgende energieprijzen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV