Vanavond op tv: nieuwe programma's Vrouwen die bouwen en Dit is mijn huis

Vanavond op tv: nieuwe programma's Vrouwen die bouwen en Dit is mijn huis
De tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 maart

Kijktip :

Vanavond twee nieuwe programma's op televisie: Vrouwen die bouwen en Dit is mijn huis. Verder onder meer de slotaflevering van Over mijn lijk en een kraker in de Champions League. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor woensdag 9 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Vrouwen die bouwen

NPO 3
20:25 uur

Na het succes van Meiden die rijden, over vrouwelijke vrachtwagenchauffeurs, komt PowNed vanaf vanavond met het nieuwe programma Vrouwen die bouwen. Hierin volgen we zestien vrouwen die hun mannetje staan op de bouwplaats. De bouwsector is van oudsher een mannenbolwerk met veel testosteron, maar er zijn ook vrouwen die zich thuis voelen in de bouwput.

Nieuw: Dit is mijn huis

SBS 6
20:30 uur

Op SBS6 is vanaf vanavond het nieuwe programma Dit is mijn huis te zien - een soort Wie van de 3, maar dan met huizen. Kees Tol gaat op bezoek bij vier mensen die allemaal beweren dezelfde persoon te zijn en in hetzelfde huis te wonen. Aan de hand van vier scènes moet het studiopanel - Richard Groenendijk, Olcay Gulsen, Klaas van der Eerden en Ilse Warringa - zien te achterhalen wie de echte huiseigenaar is en welke drie er doen alsof.

Live: Real Madrid - Paris Saint-Germain (Champions League)

RTL 7
20:55 uur

Vanaf 19.55 uur voorbeschouwing en om 21.00 uur live verslag van de kraker tussen Real Madrid en Paris Saint-Germain in de achtste finale van de Champions League. In deze return is alles nog mogelijk. Dankzij een doelpunt van Kylian Mbappé, diep in de blessuretijd, ging Paris Saint-Germain er in de heenwedstrijd met de winst vandoor - maar de marge is met één doelpunt erg klein.

Rooijakkers over de vloer: Tino Martin

RTL 4
21:25 uur

Vanavond gaat presentator Art Rooijakkers in Rooijakkers over de vloer, het programma waarin hij meeloopt met verschillende bekende Nederlanders, op bezoek bij zanger Tino Martin. Als klein jochie droomde Tino van één ding: zanger worden. Hoewel hij lang moest wachten op zijn doorbraak, ging het snel toen het succes er eenmaal was. Zes jaar geleden zong hij nog op bruiloften en partijen, nu heeft Tino dikke hits, een muur vol gouden platen en verkoopt hij de grootste zalen van het land moeiteloos uit.

Slot: Over mijn lijk

NPO 1
21:35 uur

Vanavond komt er een einde aan het ontroerende en zeer aangrijpende seizoen van Over mijn lijk, waarin presentator Tim Hofman een aantal jongeren volgt die ongeneeslijk ziek zijn. Vrienden en familie van Kiki plaatsen in de laatste aflevering van Over mijn lijk een herinneringsbankje voor haar in het bos. Verder is Jip terug in Nederland, en Tim gaat bij haar langs. En het is de dag van Patricks uitvaart.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV