Dramaserie Exit vanaf donderdag 10 maart te zien op NPO 3

Dramaserie Exit vanaf donderdag 10 maart te zien op NPO 3
Rijke vrienden doen alles wat God verboden heeft

Kijktip :

Vanaf donderdag is de Noorse dramaserie Exit wekelijks te zien op NPO 3. In deze serie volgen we vier vrienden die werkzaam zijn in de financiële sector in Oslo. Hun levens lijken perfect, maar achter de schermen speelt er van alles.

Exit aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Schaduwzijde
Adam, Jeppe, Henrik en William zijn multimiljonairs die aan de top van de Noorse financiële wereld staan. Op het oog hebben ze alles wat hun hartje begeert, maar het succes kent ook een donkere schaduwzijde. Ze beschouwen hun leven namelijk als extreem saai - en ze hebben daar zo hun eigen oplossingen voor.

Seks, drank en drugs
Het viertal geeft namelijk bijna al hun geld uit aan seks, drank en drugs. Ze vallen van het ene feestje in het andere en bevinden zich vaak in het gezelschap van prostituees. De vrienden blijven zichzelf en hun werk boven alles en iedereen stellen en dat heeft een flinke weerslag op hun gezinslevens.

De dramaserie Exit is vanaf donderdag 10 maart wekelijks rond 23.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Exit terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV