Slotaflevering 20 jaar VI: Einde van een tijdperk vrijdag te zien op Veronica

Slotaflevering 20 jaar VI: Einde van een tijdperk vrijdag te zien op Veronica
Met o.a. het succes van De Oranjezomer

Kijktip :

Vrijdag (11 maart) komt er een einde aan de speciale reeks 20 jaar VI: Einde van een tijdperk. Hierin werd uitgebreid teruggeblikt op het succes van (achtereenvolgens) Voetbal Insite, Voetbal International, Voetbal Inside en Veronica Inside.

Akwasi
In deze laatste aflevering belanden we in de nasleep van de Akwasi-rel en de veelbesproken racisme-uitzending. Op dat moment dacht iedereen dat het einde van Veronica Inside nabij was, maar het blijkt dat de mannen écht alle stormen overleven. Sterker nog, halverwege 2021 maken de mannen zich op voor een marathon tijdens de sportzomer.

Succes
Bijna twee maanden lang zijn de drie dagelijks op tv met de VI-spin-off De Oranjezomer. Het succes van dat programma betekent indirect het einde van VI. Op 20 december 2021 zijn de mannen er voor het laatst met de voetbaltalkshow en komt er definitief een einde aan het tijdperk. De opvolger VI Vandaag staat te wachten.

De laatste aflevering van 20 jaar VI: Einde van een tijdperk is vrijdag 11 maart te zien op Veronica. Je kunt alle afleveringen van 20 jaar VI: Einde van een tijdperk terugkijken op Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV